Închide meniul

Edi Iordănescu, despre amânarea meciului Israel – Elveţia: „Vreau să se respecte principiul egalității”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 22:16

Edi Iordănescu, despre amânarea meciului Israel – Elveţia: „Vreau să se respecte principiul egalității

Edi Iordănescu, despre amânarea meciului Israel - Elveţia

Edi Iordănescu / AntenaSport

Edi Iordănescu a vorbit despre amânarea meciului Israel – Elveţia. Selecţionerul naţionalei a transmis un mesaj de pace, dar a şi atenţionat că România nu trebuie să fie dezavantajată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a făcut apel ca această campanie de calificare pentru EURO 2024 să se termine în acelaşi timp pentru toate echipele.

Edi Iordănescu, despre amânarea meciului Israel – Elveţia: „Vreau să se respecte principiul egalității”

Federațiile din Kosovo și din Elevția au dat dovadă de solidaritate și au înțeles momentul. Fotbalul și rezultatele trebuie să fie pe merit, nu la masa verde.

Am o singură doleanță, ca principiul egalității să rămână valabil și anume să se găsească o formă prin care nici noi să nu fim dezavantajați. Noi e dorim să se dispute meciurile pe teren, ultimul meci să se joace în același timp, nu să fie echipe care să știe înainte celelalte rezultate sau să joace cu formații fără obiectiv”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Îmi doresc să fie linişte şi pace în lume”

Îmi doresc să fie liniște și pace în lume. Îmi pare rău că sunt oameni nevinovați cu probleme și e clar că toți ne afectează când sunt evenimente neplăcute în lume.

Reclamă

Vreau să rămânem concentrați pe ce avem noi de făcut. Întâlnim Belarus, după 3 zile Andorra, deci concentrarea noastră merge în altă direcție. Vreau să salut public demersul federației din Kosovo și cel al federației din Elveția, care am înțeles că și-ar fi dat acordul pentru amânarea meciurilor.

Orice națională ar fi fost pusă în situația actuală, de a nu-și disputa un joc, aș fi spus că îmi doresc ca meciul să se dispute pe teren, să nu fie rezultate la «masa verde». Noi avem drumul nostru, suntem neînvinși, am câștigat un statut și avem șanse reale la calificare.

„Îmi doresc să se termine campania în acelaşi timp”

Singurul lucru pe care îl doresc este să se respecte principiul egalității. Îmi doresc să se termine campania în același timp pentru toate echipele, să nu se dispute jocuri ulterior, să nu fie echipe care să închidă campania, apoi altele să joace știind ce rezultate au fost, ce puncte le trebuie sau, mai mult de atât, cu adversari care vor veni doar să bifeze jocurile și cine știe în ce formule.

Reclamă 4 / 0/3

E ca și cum ar fi o cursă de 100 de metri la care alergăm toți, iar un participant vine la final și o face singur și încearcă să scoată cel mai bun timp”, a declarat Edi Iordănescu şi la conferința de presă.

Meciurile Israelului cu Elveţia şi Kosovo s-au amânat!

Meciurile Israelului cu Elveţia şi Kosovo s-au amânat după ce statul Israel a fost atacat cu mii de rachete de Hamas şi a intrat în război.

Conform jurnaliştilor din Israel, partida cu Elveţia ar urma să se dispute în noiembrie, în timp ce meciul cu Kosovo s-ar disputa în decembrie.

„Președintele Federației din Israel i-a convins pe șefii UEFA ca naționala să joace trei meciuri în noiembrie, în loc de două, iar cealaltă partidă să se dispute în decembrie.

Zuares (n.r. președintele Federației Israeliene de Fotbal) a primit susținere și din partea celorlalte echipe naționale, iar astfel a reușit să obțină o amânare fără precedent din partea UEFA, for care de obicei nu vrea să audă de astfel de chestiuni.

Conform planului, meciul cu Elveția va fi mutat în noiembrie, când va trebui găsită o dată. Tot în acea lună sunt programate meciurile cu România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiembrie), iar duelul din deplasare cu Kosovo va fi mutat în decembrie, acela fiind jocul care va închide grupa de calificare la EURO”, au scris jurnaliştii de la One.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și