Închide meniul

Bogdan Lobonţ a analizat situaţia lui Vlad Chiricheş, după ce s-a zvonit că fundaşul vrea să se retragă de la echipa naţională: „Are o prestanţă. Normal că a clacat”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 16:56

Bogdan Lobonţ a analizat situaţia lui Vlad Chiricheş, după ce s-a zvonit că fundaşul vrea să se retragă de la echipa naţională: „Are o prestanţă. Normal că a clacat

Bogdan Lobonţ a analizat situaţia lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheș, în tricoul naționalei României / Profimedia

  • Bogdan Lobonţ a analizat situaţia lui Vad Chiricheş

Bogdan Lobonţ a analizat situaţia lui Vlad Chiricheş, căpitanul naţionalei României. Fostul portar este de părere că fundaşul a fost puternic afectat de criticile primite din partea suporterilor, după evoluţiile modeste din unele partide ale „tricolorilor”, gândindu-se chiar la retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a ratat ultima acţiune a echipei naţionale, după ce s-a accidentat într-o partidă pentru echipa de club, Cremonese. În lipsa sa, banderola de căpitan a fost preluată de Răzvan Marin, în partida cu Finlanda, şi de Nicolae Stanciu, în disputa cu Bosnia de pe teren propriu.

Bogdan Lobonţ a analizat situaţia lui Vlad Chiricheş

Bogdan Lobonţ este convins că Vlad Chiricheş este taxat mult prea dur de suporteri, indiferent de rezultatele înregistrate de România. Fostul internaţional român a declarat că fundaşul lui Cremonese a avut motive pentru a se gândi la o eventuală retragere din echipa naţională.

Reclamă

Totodată, Lobonţ consideră că rolul de lider al selecţionatei României a pus o presiune colosală pe umerii lui Vlad Chiricheş.

„Suporterii critică, suporterii întotdeauna critică când joacă națională… (n.r.: -A vrut să se retragă Chiricheș din cauza suporterilor). Normal că a clacat pentru că e om, dacă era extraterestru, claca? Nu! Am vorbit în aprilie cu el, ne-am văzut două zile la Sassuolo, acolo am vorbit puțin. Puțin mai mult…

Reclamă

Suntem obișnuiți cu lider de la Generația de Aur și toți avem model de lideri aceste figuri – Hagi, Popescu, Petrescu, Adrian Ilie, Lupescu. Trebuie să construim acest lider, e dificil să-i dăm titulatura unui jucător pentru că nu știm dacă poate duce pe umeri greutatea de lider.

Dacă-ți spune cineva: ‘tu ești lider, se dublează presiunea pe umerii tăi. Cu siguranță (n.r.: la actuala națională), sunt jucători care au calități să facă asta. Îl avem pe Chiri (n.r.: Vlad Chiricheș) care are o anumită prestanță la echipa națională, căpitan, număr de prezențe și campionate: Premier League și Serie A”, a declarat Bogdan Lobonţ, conform sport.ro.

Vlad Chiricheş a fost înlocuit în minutul 27 al partidei dintre Cremonese şi Lazio, după ce a acuzat probleme medicale. Fundaşul a ratat şi partida din weekend a echipei sale, remiza cu Lecce.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Lobonț, dispus să vină la FCSB

Bogdan Lobonț a anunțat că este dispus să vină la FCSB. Fostul mare portar al României l-a lăudat pe Gigi Becali pentru munca depusă la cârma vicecampioanei României. Fostul portar de la AS Roma, poreclit „Pisica”, a declarat că, dacă va fi cazul, se va pune la masă și va negocia o eventuală instalare pe banca roș-albaștrilor.

Bogdan Lobonț nu a putut ascunde faptul că este tentat de o aventură la cârma FCSB-ului. Tehnicianul de 44 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali, pe care îl consideră omul care „a ținut fotbalul românesc”.

„Eu sunt dispus să lucrez cu oricine care vrea să facă performanță și Gigi Becali face lucruri foarte bune. Ne uităm la ceea ce spune Gigi Becali, dar să ne uităm la ceea ce a făcut și face Gigi Becali.

Gigi Becali a ținut practic fotbalul românesc, Liga. Gigi Becali a luat jucătorii cei mai buni de peste tot și nu i-a luat pe mărunțiș. A dat bani adevărați pentru jucătorii respectivi. Cine vrea să facă performanță, ne punem la masă și discutăm”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru PRO Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”