Închide meniul

Bogdan Lobonț, dispus să vină la FCSB: „Gigi Becali a ținut fotbalul românesc! Ne punem la masă și negociem”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 12:54

Bogdan Lobonț, dispus să vină la FCSB: „Gigi Becali a ținut fotbalul românesc! Ne punem la masă și negociem

Bogdan Lobonț se gândește să antreneze FCSB

Bogdan Lobonț, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Lobonț a anunțat că este dispus să vină la FCSB. Fostul mare portar al României l-a lăudat pe Gigi Becali pentru munca depusă la cârma vicecampioanei României. Fostul portar de la AS Roma, poreclit „Pisica”, a declarat că, dacă va fi cazul, se va pune la masă și va negocia o eventuală instalare pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonț s-a despărțit recent de naționala U20 a României, după rezultatele slabe ale tinerilor „tricolori”. Acum, fostul internațional se află în căutarea unui nou angajament.

Bogdan Lobonț, dispus să vină la FCSB: „Gigi Becali a ținut fotbalul românesc!”

Bogdan Lobonț nu a putut ascunde faptul că este tentat de o aventură la cârma FCSB-ului. Tehnicianul de 44 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali, pe care îl consideră omul care „a ținut fotbalul românesc”.

„Eu sunt dispus să lucrez cu oricine care vrea să facă performanță și Gigi Becali face lucruri foarte bune. Ne uităm la ceea ce spune Gigi Becali, dar să ne uităm la ceea ce a făcut și face Gigi Becali.

Gigi Becali a ținut practic fotbalul românesc, Liga. Gigi Becali a luat jucătorii cei mai buni de peste tot și nu i-a luat pe mărunțiș. A dat bani adevărați pentru jucătorii respectivi. Cine vrea să facă performanță, ne punem la masă și discutăm”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru PRO Arena.

Reclamă

Gigi Becali se bazează în continuare pe serviciile lui Nicolae Dică. Totuși, latifundiarul din Pipera i-a transmis un avertisment antrenorului roș-albaștrilor, după debutul de sezon dezastruos din Liga 1. Vicecampioana se află abia pe locul 14, după primele 11 etape.

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Nicolae Dică. Patronul lui FCSB a stabilit un nou obiectiv de echipă, care trebuie îndeplinit în următoarele trei luni. În caz contrar, postul lui Dică este în pericol.

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali a răbufnit după ce roş-albaştrii s-au „scufundat” în campionat. Patronul FCSB nu mai visează la calificarea în primăvara Conference League şi cere ca toată concentrarea să fie pe meciurile din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat.

Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că i-a trasat un obiectiv clar lui Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB trebuie să ducă echipa pe loc de play-off, până în luna decembrie, pentru a nu avea postul ameninţat.

Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea.

După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate„, a precizat patronul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și