Închide meniul

Bogdan Lobonţ, OUT de la România U20. Bilanţ dezastruos pe banca naţionalei. Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu îi caută înlocuitor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 15:23

Bogdan Lobonţ, OUT de la România U20. Bilanţ dezastruos pe banca naţionalei. Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu îi caută înlocuitor

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Lobonţ este OUT de la România U20. Contractul fostul portar al naţionalei tricolore a fost reziliat. Patru înfrângeri a înregistrat acesta din postura de selecţioner al reprezentativei sub 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a anunţat încetarea colabărorii cu Lobonţ, cel care a suferit două umilinţe teribile. Micii tricolori au cedat cu 0-7 în faţa Italiei U20 şi cu 0-5 împotriva Elveţiei U20.

Bogdan Lobonţ, OUT de la România U20

Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu îi caută un înlocuitor lui Lobonţ. Noul selecţioner al României U20 va fi anunţat în scurt timp.

Contractul fostului internațional român cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final. În vârstă de 44 de ani, Bogdan Lobonț a preluat selecționata U20 în august 2021 și a strâns pe banca acesteia 7 meciuri de pregătire, având un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 20.

Reclamă

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Bogdan Lobonț pentru activitatea sa la echipa națională Under 20 și îi urează mult succes în cariera de antrenor!„, se arată în comunicatul publicat pe frf.ro.

Ion Crăciunescu, reacţie sinceră după umilinţa suferită de puştii lui Bogdan Lobonţ

Elveţia U20 – România U20 5-0. Naţionala lui Bogdan Lobonţ a fost distrusă în meciul amical disputat la Wil. Puștii noștri au fost complet depășiți de elvețieni, iar Ion Crăciunescu a evidențiat faptul că niciun jucător român nu s-a remarcat în această partidă.

România U20 a fost învinsă categoric, scor 0-5, de naționala similară a Elveției. Tinerii „tricolori” pregătiţi de Bogdan Lobonţ au fost depăşiţi categoric şi au înregistrat a doua înfrângere în 4 zile, după eșecul cu Norvegia, scor 1-2

Reclamă 4 / 0/3

Să le reamintim tuturor că noi am început cu un singur jucător 2003, restul 2002. Ei au început cu 8 jucători de 2003.

Te uiți la meci, vezi 90 de minute și spui: <Domne’, care sunt plusurile, ce jucător s-a remarcat?>. Ne-au dominat copios.”, a spus Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Bogdan Stelea, scos din sărite de atitudinea jucătorilor după România U20 – Norvegia U20 1-2

Bogdan Stelea a răbufnit la finalul partidei cu Norvegia, după ce a ascultat interviurile acordate de puștii lui Bogdan Lobonț.

Fostul mare portar al naționalei a fost scos din sărite în special de declarația lui Alexi Pitu (19 ani), atacantul de bandă de la Farul Constanța.

Stelea consideră că atitudinea micilor “tricolori”, de la interviu, a fost mult prea relaxată după un eșec suferit în tricoul naționalei. De asemenea, fostul portar l-a criticat și pe Lobonț pentru modul în care a tratat eșecul.

Nu poate să vină la interviu (n.r. – despre Bogdan Lobonț) și să fie atât de nonșalant după ce pierde un meci acasă. Eu n-aș face asta niciodată. Jucătorii trebuie să simtă că e o problemă.

L-am văzut pe Pitu, era tot un zâmbet. Băi, băieți! Jucați pentru naționala României. Voi nu știți unde sunteți! Și asta trebuie să le transmită.

Reclamă

Dacă tot jucați meciuri amicale și vreți să invățați ce înseamnă atmosfera de la echipa națională… Sunt oameni acasă în care crapă inima că naționala a pierdut. Nu puteți veni la interviu cu zâmbetul pe buze și să aveți senzația că nu s-a întâmplat nimic. Indiferent că a fost meci amical, nu mă interesează.”, a spus Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

Recomandări

Bogdan Lobonţ nu mai este selecţionerul României U20

Anunţul oficial al FRF

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și