Închide meniul

Elveţia U20 – România U20 5-0. Naționala lui Bogdan Lobonț, umilită în deplasarea de la Wil. Înfrângere uluitoare în al doilea amical

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 martie 2022, 18:19 / Actualizat: 28 martie 2022, 21:27

Elveţia U20 – România U20 5-0. Naționala lui Bogdan Lobonț, umilită în deplasarea de la Wil. Înfrângere uluitoare în al doilea amical

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Elveția U20 – România U20 5-0. Naționala U20 a României, pregătită de Bogdan Lobonț, a suferit o înfrângere usturătoare, scor 0-5, în meciul amical cu naţionala similară a Elveţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala U20 a României, condusă de Bogdan Lobonț, a fost umilită în meciul amical cu Elveția, disputat în deplasare.

Elveția U20 – România U20 5-0. Puștii lui Bogdan Lobonț, înfrângere umilitoare în deplasare

Golurile Elveției din partida de la Wil au fost marcate de Surdez (15), Do Santos (45), Sanches (46), Finkr (59) şi Berdayes (65 – penalty).

Înfrângerea categorică de astăzi a venit la 3 zile după ce tinerii „tricolori” au pierdut acasă, cu Norvegia, scor 1-2.

Echipa folosită de Bogdan Lobonț:

Reclamă

12. Hindrich (1. Petre, 46) – 2. Grosu, 5. Bîrzu, 15. Mocioacă, 3. Gladun (20. Bratu, 75) – 21. Mogoş (16. Văsălie, 66), 4. Buta (6. Perianu, 46), 17. Pănoiu – 7. Gaşpar (11. Mustacă), 9. Munteanu (19. Finica), 10. Pitu (25. Georgescu, 75).

Prima reacție a lui Bogdan Lobonț după înfrângerea cu Norvegia U20

În meciul cu Norvegia U20, de joi, România U20 a suferit prima înfrângere pe teren propriu, sub comanda lui Bogdan Lobonț. Selecționerul a explicat ce s-a întâmplat în duelul de la Ploiești.

„Au fost două reprize diferite. În partea secundă am făcut pasul în spate și nu am putut să ținem ritmul adversarului. Din păcate, astăzi am primit un gol mai mult decât am putut noi marca. Așa e la fotbal, cine dă mai multe, câștigă. Toți greșim.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am scos pe Anton pentru că am luat gol. A ieșit pentru că fizic nu era în regulă, el vine după accidentare. Inclusiv eu puteam face mai mult. Nu există vina exclusivă a cuiva. Toată această campanie, chiar dacă reprezintă un turneu amical, o să o caracterizez imediat.

Noi am plecat cu o valoare medie a jucătorilor de aproximativ 300.000 de euro, cea mai mică dintre toate echipele. Ca să fac un rezumat, în aceste 7 jocuri toți fotbaliștii s-au autodepășit. Învățăm, muncim, capul jos și mergem mai departe, altă stradă nu există.”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru digisport.ro.

În cele 8 meciuri disputate sub comanda lui Bogdan Lobonț, România U20 a câștigat de 3 ori, cu Portugalia (2-1), Cehia (2-1) și Polonia (2-1) și a fost învinsă de 5 ori, de Anglia (1-6), Germania (0-4), Italia (0-7), Norvegia (1-2) şi Elveţia (0-5).

Bogdan Stelea, scos din sărite de atitudinea jucătorilor după România U20 – Norvegia U20 1-2

Bogdan Stelea a răbufnit la finalul partidei cu Norvegia, după ce a ascultat interviurile acordate de puștii lui Bogdan Lobonț.

Fostul mare portar al naționalei a fost scos din sărite în special de declarația lui Alexi Pitu (19 ani), atacantul de bandă de la Farul Constanța.

Stelea consideră că atitudinea micilor “tricolori”, de la interviu, a fost mult prea relaxată după un eșec suferit în tricoul naționalei. De asemenea, fostul portar l-a criticat și pe Lobonț pentru modul în care a tratat eșecul. 

“Nu poate să vină la interviu (n.r. – despre Bogdan Lobonț) și să fie atât de nonșalant după ce pierde un meci acasă. Eu n-aș face asta niciodată. Jucătorii trebuie să simtă că e o problemă.

Reclamă

L-am văzut pe Pitu, era tot un zâmbet. Băi, băieți! Jucați pentru naționala României. Voi nu știți unde sunteți! Și asta trebuie să le transmită.

Dacă tot jucați meciuri amicale și vreți să invățați ce înseamnă atmosfera de la echipa națională… Sunt oameni acasă în care crapă inima că naționala a pierdut. Nu puteți veni la interviu cu zâmbetul pe buze și să aveți senzația că nu s-a întâmplat nimic. Indiferent că a fost meci amical, nu mă interesează.”, a spus Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și