Închide meniul

Bogdan Stelea i-a făcut praf pe jucătorii naționalei care râd după înfrângeri: “Băi, băieți! Voi nu știți unde sunteți!”. Fostul portar, scos din sărite de “tricolorii” lui Bogdan Lobonț

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 20:12 / Actualizat: 24 martie 2022, 21:39

Bogdan Stelea i-a făcut praf pe jucătorii naționalei care râd după înfrângeri: “Băi, băieți! Voi nu știți unde sunteți!”. Fostul portar, scos din sărite de “tricolorii” lui Bogdan Lobonț

Bogdan Stelea i-a făcut praf pe jucătorii naționalei care râd după înfrângeri:

Captură As.ro

  • Bogdan Stelea, scos din sărite de atitudinea micilor „tricolori”, după România U20 – Norvegia U20 1-2
  • Fostul portar a răbufnit la adresa puștilor lui Bogdan Lobonț

România U20 – Norvegia U20. Bogdan Stelea, scos din sărite de atitudinea jucătorilor lui Bogdan Lobonț

Naționala U20 a României a fost învinsă de selecționata similară a Norvegiei, scor 1-2, în cadrul turneului amical “Liga Elitelor U20”. Bogdan Stelea a răbufnit la finalul partidei, după ce a ascultat interviurile acordate de puștii lui Bogdan Lobonț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare portar al naționalei a fost scos din sărite în special de declarația lui Alexi Pitu (19 ani), atacantul de bandă de la Farul Constanța.

Stelea consideră că atitudinea micilor “tricolori”, de la interviu, a fost mult prea relaxată după un eșec suferit în tricoul naționalei. De asemenea, fostul portar l-a criticat și pe Lobonț pentru modul în care a tratat eșecul. 

Reclamă

“Nu poate să vină la interviu (n.r. – despre Bogdan Lobonț) și să fie atât de nonșalant după ce pierde un meci acasă. Eu n-aș face asta niciodată. Jucătorii trebuie să simtă că e o problemă.

L-am văzut pe Pitu, era tot un zâmbet. Băi, băieți! Jucați pentru naționala României. Voi nu știți unde sunteți! Și asta trebuie să le transmită.

Reclamă

Dacă tot jucați meciuri amicale și vreți să invățați ce înseamnă atmosfera de la echipa națională… Sunt oameni acasă în care crapă inima că naționala a pierdut. Nu puteți veni la interviu cu zâmbetul pe buze și să aveți senzația că nu s-a întâmplat nimic. Indiferent că a fost meci amical, nu mă interesează.”, a spus Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

Prima reacție a lui Bogdan Lobonț după înfrângerea cu Norvegia U20

România U20 a suferit prima înfrângere pe teren propriu, sub comanda lui Bogdan Lobonț. Selecționerul a explicat ce s-a întâmplat în duelul de la Ploiești.

„Au fost două reprize diferite. În partea secundă am făcut pasul în spate și nu am putut să ținem ritmul adversarului. Din păcate, astăzi am primit un gol mai mult decât am putut noi marca. Așa e la fotbal, cine dă mai multe, câștigă. Toți greșim.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am scos pe Anton pentru că am luat gol. A ieșit pentru că fizic nu era în regulă, el vine după accidentare. Inclusiv eu puteam face mai mult. Nu există vina exclusivă a cuiva. Toată această campanie, chiar dacă reprezintă un turneu amical, o să o caracterizez imediat.

Noi am plecat cu o valoare medie a jucătorilor de aproximativ 300.000 de euro, cea mai mică dintre toate echipele. Ca să fac un rezumat, în aceste 7 jocuri toți fotbaliștii s-au autodepășit. Învățăm, muncim, capul jos și mergem mai departe, altă stradă nu există.”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru digisport.ro.

În cele 7 meciuri disputate în “Liga Elitelor U20”, România a câștigat de 3 ori, cu Portugalia (2-1), Cehia (2-1) și Polonia (2-1). În schimb, puștii lui Bogdan Lobonț au fost învinși de 4 ori, de Anglia (1-6), Germania (0-4), Italia (0-7) și Norvegia (1-2).

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Liverpool Legends - Ajax Legends 4-2 a fost live, în AntenaPLAY. Bogdan Lobonţ a primit patru goluri într-o repriză
AntenaPLAY • 23 mart., 18:30
Liverpool Legends – Ajax Legends 4-2 a fost live, în AntenaPLAY. Bogdan Lobonţ a primit patru goluri într-o repriză
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Lotul României U20 pentru meciurile cu Italia și Polonia
Echipa naţională • 16 mart., 13:45
Lotul României U20 pentru meciurile cu Italia și Polonia
Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit
Liga 1 • 14 feb., 12:08
„Am master la Coverciano, Harvard din fotbal!” Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit: „E din altă parohie?”
Bogdan Lobonț, dezvăluiri despre relația cu fiica lui George Copos
Extra • 4 feb., 12:49
Bogdan Lobonț, dezvăluiri despre relația cu fiica lui George Copos. Ce reacție a avut milionarul român când a aflat