Închide meniul

Bogdan Stelea și-a pierdut răbdarea: „Dacă aș fi președinte la Dinamo, aș schimba antrenorul”. Ce îi reproșează lui Flavius Stoican

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 9:25

Bogdan Stelea și-a pierdut răbdarea: „Dacă aș fi președinte la Dinamo, aș schimba antrenorul. Ce îi reproșează lui Flavius Stoican

Bogdan Stelea, convins că Flavius Stoican ar trebui să fie demis

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Sezonul 12 de iUmor începe azi, 20.30, pe Antena 1 și Necenzurat pe AntenaPLAY. Un nou jurat alături de Bendeac, Delia și Cheloo în fiecare ediție
  • Bogdan Stelea își dorește schimbarea lui Flavius Stoican

Stelea asigură că Stoican ar trebui să plăească cu postul pentru umilința suferită de „câini” pe stadionul din Ștefan cel mare. Șase înfrângeri la rând au alb-roșii, în ultimele trei încasând nu mai puțin de 13 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stelea: „Dacă aș fi președinte la Dinamo, l-aș schimba pe Flavius Stoican”

Eu dacă aș fi președinte la Dinamo, aș schimba antrenorul. Știu că nu e colegial. Nu are niciun fel de reacție când se fac greșeli. Și când un portar vrea să dribleze, tot el e de vină. Ce e la Dinamo, nu e în regulă. Jucătorii nici măcar nu înțeleg ce se întâmplă cu ei.

Nivelul lor e foarte jos. Antrenorul trebuie să fie cel care le dă repere jucătorilor. Dacă antrenorul deja vine și să spune că nu mai știe ce să spună, e o problemă„, a declarat Bogdan Stelea la digisport.ro.

Reclamă

Bogdan Stelea și-a început cariera la Dinamo, echipă în tricoul căreia a jucat în mai bine de 100 de meciuri. Cu gruparea din Ștefan cel Mare a câștigat două titluri și două Cupe ale României.

Citește și:

Și Ilie Dumitrescu este sigur că Flavius Stoican a făcut erori mari după ce l-a înlocuit pe Mircea Rednic. Știe care este marea problemă de la Dinamo.

Reclamă

Dacă se continuă cu Stoican, trebuie să se pună o mare întrebare cu privire la organizarea de joc. Îți dai seama ce atmosferă e și în vestiar, dacă își permit să vorbească de alt coleg. Nu ai cum să scoți un rezultat bun cu această organizare de joc„, l-a completat și Ilie Dumitrescu.

Flavius Stoican, la pământ după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Flavius Stoican şi-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilinţă pe banca celor de la Dinamo. Stoican a vorbit şi despre viitorul său şi a spus că va rămâne la echipă atâta timp cât poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

Chiar nimic, fără cuvinte. Am făcut un meci prost. La primul şut am luat gol. Ca joc, a fost unul slab, multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul să jucăm cu 5 fundaşi şi să nu mai oferim cadouri. Toţi suntem vinovaţi. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipă de playoff şi una ca este la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Cu FCSB am luat 3, la Botoşani am luat 4, acum am luat 6. Nu doar portarul este vinovat. Suntem tot la reanimare, nu am murit. Ce mă dezamăgește e că nu avem încredere. La antrenament și înainte de meci îi văd pe toți dornici, dar la meci au plumb în picioare. Există o temere. Sunt convins că nu le este indiferent, de asta există și teama de a juca. Psihic nu sunt ok. Ce aș putea spune? E greu! Am venit aici să ajut, cât o să se poată. Încerc să le ridic moralul. Nu le-ar face bine să vin și eu cu critici.

Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros„, a spus Flavius Stoican la finalul meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”