Închide meniul

Bogdan Stelea nu s-a putut abţine când a auzit discursul lui Gică Popescu: „De ce nu vii cu o soluţie? Spune!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2023, 19:46

Bogdan Stelea nu s-a putut abţine când a auzit discursul lui Gică Popescu: „De ce nu vii cu o soluţie? Spune!

Bogdan Stelea nu s-a putut abţine când a auzit discursul lui Gică Popescu

Bogdan Stelea, alături de Gică Popescu şi Florin Răducioiu / Hepta

Bogdan Stelea nu s-a putut abţine când a auzit discursul lui Gică Popescu, de după meciul Belarus – România, scor 0-0. Fostul portar al Generaţiei de Aur i-a dat replica fostului său coechipier de la echipa naţională. Stelea i-a transmis un mesaj direct „Baciului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu avem o idee de joc, totul este lăsat la îndemâna jucătorilor. Nu văd ceva colectiv, totul este după ureche!„, a afirmat Gică Popescu, la Antena 1, imediat după fluierul final. „Nu ştiu dacă problema e cu mine sau cu familia, dar sunt lucruri personale!„, i-a răspuns Edi Iordănescu.

Bogdan Stelea nu s-a putut abţine când a auzit discursul lui Gică Popescu

Bogdan Stelea a tras un semnal de alarmă după schimbul dur de replici şi i-a cerut lui Gică Popescu să vină cu soluţii.

Gică poate să aibă o simpatie sau o antipatie. Dar cred că şi-a spus părerea despre ceea ce a văzut. Asta nu înseamnă că are dreptate. Eu am altă părere. L-am auzit că vorbeşte despre trasee, nu ai timp de aşa ceva. De ce nu vine cu o soluţie? De ce nu spune cum ar trebui să atăcăm?

De ce nu vii cu o soluţie? Vino şi spune ce ar trebui să facem? În momentul în care vorbim, să fim responsabili. Dacă aducem argumente, această opinie trebuie respectată. Spune ce ar trebui să facem, spune! Poţi să ai o opinie tehnică, dar nu să spui că joci după ureche.

Reclamă

Părerea mea e că în momentul în care deschidem gura în anumite momente suntem superficiali. Ok, selecţionerul e acolo să ţină cont, dar spuneţi mai mult decât că vi se pare că se joacă după ureche. Găsiţi soluţii, că de asta sunteţi oameni de fotbal. De exemplu, în prima jumătate de oră mi-a plăcut enorm„, a declarat Bogdan Stelea la digisport.ro.

Ionuţ Lupescu a ţinut să transmită că reacţia lui Gică Popescu a fost una normală. E convins că Edi Iordănescu ar trebui să le răspundă criticilor cu victorii pe banca naţionalei României.

Ce a văzut Gică a spus din punct de vedere fotbalistic. Cred că fiecare dintre noi putem să spunem ceva despre un meci de fotbal. Poate fi şi ceva bun, dar e prea puţin la nivelul ăsta. Punctajul este ok, dar din punct de vedere ca fotbal… şi Elveţia, şi Kosovo, şi Israel au fost peste noi. Nu echipa cea mai bună se califică, dar antrenorul nu ar trebui să intre în astfel de discuţii. Toţi selecţionerii pe care i-am văzut au aceeaşi problemă ca Edi, dar ei au gestionat astfel. Pentru asta eşti plătit, să te concentrezi ca să câştigi cu Andorra„, a comentat şi Ionuţ Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu şi Edi Iordănescu au avut un schimb dur de replici la miezul nopţii, după Belarus – România 0-0

(Reporter: Criticile au început deja, spunea Gică Popescu că nu avem idee de joc) E părerea lui şi chiar cred că v-am obişnuit că eu nu comentez. Eu totuşi întreb ceva, de când încercăm să construim şi să ajungem la un turneu final, dânsul a spus un lucru pozitiv? Măcar unul! Se uită aceşti băieţi şi probabil pentru mulţi reprezintă un exemplu, e conducător de club. Sunt jucători pe care îi reprezintă… dar măcar un lucru pozitiv? Nici când am făcut egal cu Elveţia, nici când am bătut Kosovo, nici când am plecat în grupă cu 6 puncte nu am auzit un lucru pozitiv. Nu ştiu dacă problema e cu mine sau cu familia, dar sunt lucruri personale!

Eu nu mă clatin uşor, sunt pregătit să absorb orice fel de critică, îmi asum total responsabilitatea. La final sunt sigur că ne vom bucura pentru calificare. Sunt sigur că şi după ce se va termina campania, şi dacă ne vom califica, vor fi în continuare voci negative. Din păcate sunt aceleaşi voci negative şi cel puţin din interior e senzaţia că abia se aşteaptă un pas greşit ca să putem să comentăm„, a declarat, în exclusivitate, Edi Iordănescu.

Când a auzit declaraţiile selecţionerului, Gică Popescu nu a stat pe gânduri şi a ţinut să îi răspundă.

Din păcate între noi doi este o mare diferenţă, între mine şi Edi Iordănescu. Eu ştiu ce înseamnă echipa naţională, e l nu ştie ce înseamnă echipa naţională. Eu am plâns pentru echipa naţională, m-am bucurat pentru echipa naţională, lucru pe care el nu l-a făcut până acum. Deci percepţia noastră despre echipa naţională este total diferită.

Ce vreau să-i spun lui Edi Iordănescu este că nu am absolut nimic cu familia sa. Eu am un respect imens pentru nea Puiu Iordănescu, alături de care am avut cele mai mari performanţe la echipa naţională, dar nu pot să vin aici în studiou şi să aplaud rezultatele echipei naţionale, atunci când ele sunt foarte proaste. De când a preluat domnul Edi Iordănescu echipa naţională cred că sunt cele mai proaste rezultate, într-o grupă aşa de uşoară. Ce vrea, face egal cu Belarus şi să venim să-l aplaudăm? Când avem o singură situaţie clară în minutul 10?

Ne dorim o naţională la Campionatul European, să redevenim o naţională cum se speria toată Europa când era generaţia noastră. Dar când trebuie să spunem lucrurile, să nu se deranjeze domnul Edi Iordănescu, da? Şi să facă lucrurile de aşa natură să ne ducem la Campionatul European. Avem şanse şi întotdeauna am susţinut echipa naţională.

Poate văd lucrurile diferit pentru că am o altă percepţie când văd echipa naţională. Am alte pretenţii!„, a fost reacţia lui Gică Popescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și