Închide meniul
EXCLUSIV

Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni şi aşteaptă răspunsul antrenorului. De ce ezită tehnicianul să accepte propunerea de a fi selecţionerul României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 12:17

Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni şi aşteaptă răspunsul antrenorului. De ce ezită tehnicianul să accepte propunerea de a fi selecţionerul României

Ladislau Boloni a negociat cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă

AS.ro

Ladislau Boloni s-a întâlnit de 3 ori până acum cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc ieri, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF: „Boloni își ia viteză în joc de glezne dacă are o ofertă mai bună!”

Ladislau Boloni este foarte aproape de a deveni selecţionerul echipei naţionale după Mirel Rădoi. Totuşi, anunţul oficial nu a fost făcut, iar Dumitru Dragomir a transmis un mesaj clar şefilor FRF.

„E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmplă orice, și să fie și să nu fie antrenor. Că valoare, e foarte valoros. Ungurul asta este foarte bun antrenor. Ungurul asta este băiat deștept. Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne.

Reclamă

În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria. Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională.

Dacă n-are performanţă, cât e el de Boloni, îl iau spectatorii în primire de pleacă singur. Nu știu ce varianta alege, dar trebuie să aleagă o variantă câștigătoare, nu de încercat tineri. Oricum nu stă 4 ani chiar dacă face contract pe 4 ani, nu stă 4 ani. Cu toate că fiind arsă federația o dată, cred că face contract așa cum trebuie cu clauze puternice. Dacă este așa, Stoichiță este de felicitat”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și