Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF: „Boloni își ia viteză în joc de glezne dacă are o ofertă mai bună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 23:43

Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF: „Boloni își ia viteză în joc de glezne dacă are o ofertă mai bună!

Dumitru Dragomir pune presiune pe FRF

Profimedia

Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF

Ladislau Boloni este foarte aproape de a deveni selecţionerul echipei naţionale după Mirel Rădoi. Totuşi, anunţul oficial nu a fost făcut, iar Dumitru Dragomir a transmis un mesaj clar şefilor FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmplă orice, și să fie și să nu fie antrenor. Că valoare, e foarte valoros. Ungurul asta este foarte bun antrenor. Ungurul asta este băiat deștept. Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria. Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională.

Dacă n-are performanţă, cât e el de Boloni, îl iau spectatorii în primire de pleacă singur. Nu știu ce varianta alege, dar trebuie să aleagă o variantă câștigătoare, nu de încercat tineri. Oricum nu stă 4 ani chiar dacă face contract pe 4 ani, nu stă 4 ani. Cu toate că fiind arsă federația o dată, cred că face contract așa cum trebuie cu clauze puternice. Dacă este așa, Stoichiță este de felicitat”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

După cum a anunţat în mai multe rânduri directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, noul selecţioner ar urma să semneze un contract pe doi ani şi dacă va califica naţionala la EURO 2024, înţelegerea s-ar putea prelungi şi pentru preliminariile Mondialului din 2026. Salariul oferit lui Boloni ar fi de 300.000 de euro pe an, aceeaşi sumă care îi fusese oferită şi lui Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj. „Dacă trăiește 800 de ani, are din ce trăi. A câștigat bani mulți pe unde a fost. Părerea mea e că salariul lui va fi peste 30.000 euro pe lună”, a mai spus fostul şef al LPF.

Citește și:

EXCLUSIV | Adrian Mutu, cerut selecţionerul României chiar de ziua sa

Adrian Mutu (43 ani) este cerut selecţioner la echipa naţională chiar de ziua sa de naştere. Ladislau Boloni este favorit să revină pe banca României, dar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, crede că şi „Briliantul” este o opţiune excelentă.

Reclamă

„La mulți ani, să fie sănătos, să aibă noroc și Mutu. E nevoie de Mutu, a ajutat echipa națională, a jucat atâția ani, a jucat bine. A făcut fală pentru România. A jucat în afară. Dacă se putea pune, era momentul şi acum.

E mai experimentat Boloni, dar ce, Mutu e de aruncat? E de respectat și Mutu. Are o conduită bună sportivă. Dacă avea mintea asta și acum 12, 13 ani era tare. Are destulă experienţă, a fost fotbalist care a avut cei mai buni antrenori ai lumii și a învățat. Pe mine nu mă mai șochează nimic în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și