Închide meniul

Care este portarul cu care se aseamănă Ştefan Târnovanu! Ce spune despre debutul la echipa naţională: „E o senzaţie unică!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 14:12

Care este portarul cu care se aseamănă Ştefan Târnovanu! Ce spune despre debutul la echipa naţională: „E o senzaţie unică!

Care este portarul cu care se aseamănă Ştefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu, în timpul unui interviu/ FRF.TV

S-a aflat care este portarul cu care se aseamănă Ştefan Târnovanu. Goalkeeper-ul de la FCSB susţine că urmăreşte meciurile celor de la Real Madrid, iar drept urmare, se aseamănă cu Thibaut Courtois. Jucătorul roş-albaştrilor a vorbit şi despre sentimentul care l-a încercat în momentul în care a debutat la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a fost convocat la echipa naţională U21 a României. „Tricolorii mici” se pregătesc de repetiţia finală înainte de Campionatul European de tineret din vară. România U21 va avea două partide amicale în acest final de lună, cu Portugalia şi Germania.

Care este portarul cu care se aseamănă Ştefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu a răspuns unei serii de întrebări din partea fanilor, într-un interviu acordat recent pentru FRF.TV. Portarul a dezvăluit că se aseamănă cu Thibaut Courtois, fiind goalkeeper-ul pe care l-a urmărit cel mai mult, de-a lungul carierei sale.

De asemenea, Târnovanu a vorbit şi despre cel mai important lucru pe care l-a învăţat, de când a început să joace fotbal, acela fiind corectitudinea.

Ştefan Târnovanu a mai dezvăluit şi la ce se gândeşte înainte să intre pe teren, dar şi ce a simţit când a debutat la echipa naţională.

Reclamă

„(N.r. Portarul cu care se aseamănă) Cred că Courtois este portarul cu care mă asemăn cel mai mult. Bine, asta și pentru că nu am văzut foarte multe meciuri ale celorlalți mai vechi.

(N.r. Ce a învăţat de când a început să joace fotbal) Să fiu un om corect. Dacă faci lucrurile corect în viață atunci vei fi răsplătit pe măsură. Cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de fotbal e când am câștigat un turneu la Iași și în finală am apărat două penalty-uri.

(N.r. Debutul la echipa naţională) Primul gând înaintea unui meci este să fac un joc bun. Mă concentrez foarte mult pe chestia asta și mă ajută foarte mult. A fost o senzație unică când am debutat la națională. E ceea ce aștepți de când ești mic și te apuci de fotbal și este un sentiment foarte plăcut”, a declarat Ştefan Târnovanu, într-un interviu pentru frf.tv.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României U21 pentru meciurile cu Portugalia și Germania

A fost anunțat lotul României U21 pentru meciurile amicale cu Portugalia și Germania, din această lună. Naționala condusă de Emil Săndoi se pregătește intens pentru EURO 2023.

Pentru cele două meciuri tari din luna martie, Emil Săndoi a convocat 3 jucători de la FCSB: Ștefan Târnovanu, Alexandru Pantea și David Miculescu.

Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj)

Fundași: Alexandru Pantea (FCSB), Alexandru Țîrlea (Gimnastic de Tarragona / Spania), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Victor Dican (FC Botoșani), Marco Ehmann (EN Paralimniou / Cipru), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi)

Mijlocași: Vlad Pop (CS Mioveni), Dragoș Albu (U Craiova 1948), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Constantin Grameni (Farul), David Miculescu (FCSB), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv / Israel), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Marius Corbu (Puskás Akadémia)

Atacanți: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Birligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul).

Meciul României U21 contra Portugaliei se va juca pe 24 martie, de la ora 19:00, pe stadionul „Steaua”. Patru zile mai târziu, „tricolorii mici” vor da piept cu Germania, de la aceeași oră, la Sibiu.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și