Închide meniul

Care sunt hotelurile în care vor fi cazaţi jucătorii naţionalei României la EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 13:24

Reclamă
Care sunt hotelurile în care vor fi cazaţi jucătorii naţionalei României la EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

Care sunt hotelurile în care vor fi cazaţi jucătorii naţionalei României la EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

Tricolorii au sărbătorit calificarea la EURO 2024 pe Arena Naţională / Profimediaimages

S-au stabilit care sunt hotelurile în care vor fi cazaţi jucătorii naţionalei României la EURO 2024. FRF a făcut anunţul cu mai puţin de patru luni înaintea turneului final din Germania, care este programat între 14 iunie şi 14 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În fiecare oraş gazdă, UEFA a rezervat câte un hotel pentru fiecare echipă, la fiecare meci. Astfel, odată cu tragerea la sorţi, s-au stabilit şi hotelurile în care echipele se vor caza pentru partidele de la EURO.

Hotelurile în care vor fi cazaţi jucătorii naţionalei României la EURO 2024

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)

Reclamă

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00)

Hotelurile unde vor sta tricolorii în oraşele gazdă EURO:

Munchen: INFINITY Hotel & Conference Resort

Reclamă 4 / 0/3

Koln: Radisson Blu Hotel

Frankfurt: Radisson Blu Hotel

Tricolorii vor călători la aceste hoteluri de transfer în preziua meciurilor, anunţă frf.ro.

Baza de pregătire a naţionalei României va fi la Wurzburg

În ceea ce priveşte baza de pregătire, selecţionerul Edi Iordănescu a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa naţională a României este baza de pregătire de la Würzburg, un oraş aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich şi 300 kilometri de Koln.

Pe lângă condiţiile oferite de hotel şi stadionul de antrenament, precum şi faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniştită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în oraşele unde se vor juca partidele. Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 oraşe unde tricolorii vor evolua şi se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenţi.

Echipa naţională a României va fi cazată pe perioada şederii în Germania la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele ce va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României: jucători, staff tehnic, staff medical, staff adiţional, staff suport şi managementul FRF.

Terenul de antrenament al României: staionul lui Wurzburg Kickers

Tricolorii se vor pregăti pe perioada Campionatului European la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparţine formaţiei Würzburger Kickers, liderul Regionalei Bavaria în acest moment. Echipa deţine şi recordul de promovare în 2.Bundesliga. Între 2011 şi 2016 a reuşit să ajungă din Liga a 6-a până în al doilea eşalon fotbalistic, bifând patru promovări în cinci ani!

Reclamă

La finalul sezonului 2016-2017 a retrogadat însă în Liga 3. Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 şi are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaun, într-o tribună acoperită. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024: „De asta depinde parcursul nostru!”

EURO e mai greu decât un Mondial!„, a ţinut să afirme antrenorul lui CFR Cluj. „Briliantul” se teme din cauza jucătorilor care au contribuit la calificarea României la turneul final şi care sunt rezerve la echipele de club. Horaţiu Moldovan, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi sunt printre fotbaliştii care au fost titulari în preliminarii şi acum au probleme.

Sunt bucuros de calificarea României la Euro. Părea un lucru foarte greu la un moment dat, Edi cu băieții au reușit acest lucru, să ducă echipa la turneul final.

Belgia e favorită, dar trebuie să credem în șansele noastre. Singura dilemă o am vizavi de forma jucătorilor, sper ca să fie cât mai mulți în formă și să joace la echipele de club.

De asta depinde parcursul nostru la EURO. E și final de sezon, urmează un turneu final important. Dacă n-ai jucători în formă și cu meciuri în picioare va fi foarte greu!

EURO e mai greu decât un Mondial! Sau cel puțin așa cred eu, având în vedere că toate echipele sunt foarte valoroase, bune, mă refer la cele ce ajung la EURO„, a declarat Adrian Mutu la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și