Închide meniul

Carlo Ancelotti nu s-a putut ascunde! Cum a reacţionat când a aflat de la Edi Iordănescu obiectivul României

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2022, 18:55

Carlo Ancelotti nu s-a putut ascunde! Cum a reacţionat când a aflat de la Edi Iordănescu obiectivul României

Carlo Ancelotti nu s-a putut ascunde! Cum a reacţionat când a aflat de la Edi Iordănescu obiectivul României

Edi Iordănescu şi Carlo Ancelotti, la Madrid

Carlo Ancelotti nu s-a putut ascunde! Edi Iordănescu a dezvăluit ce reacţia a avut Carlo Ancelotti când selecţionerul României i-a spus că principalul său obiectiv este calificarea la EURO 2024. Antrenorul lui Real Madrid a fost mirat de gândurile şefilor FRF, ţinând cont de valoarea lotului nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lui septembrie, selecționerul României a dat o fugă până în Spania, pentru o săptămână de practică la Real Madrid. Antrenorul primei reprezentative a mers la câștigătoarea Champions League pentru a „fura meserie” de la cel mai bun, Carlo Ancelotti, chiar la invitația tehnicianului italian.

Carlo Ancelotti nu s-a putut ascunde!

”Ancelotti m-a întrebat care este obiectivul meu și i-am spus calificarea la Campionatul European. El era destul de familiarizat cu lotul nostru, cu jucătorii noștri și s-a uitat destul de mirat. N-a vrut să mă facă să mă simt prost.

A fost foarte diplomat și a spus: ‘Da, dar aveți foarte mulți jucători care joacă în Serie B, în ligile inferioare, majoritatea nu au experiență internațională’. Și recunosc că m-a durut observația asta.

Eu mă mândresc cu situația mea, cu rolul meu, cu poziția mea, asta vine din familie, vine și din educație și din experiența trecutului, dar în același timp jucătorii cu care lucrez îmi sunt dragi, îmi sunt aproape. Discuțiile mele cu jucătorii sunt constante și în perioada acțiunilor și în rest”, a spus Iordănescu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali

Edi Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a ales să odihnească jucătorii de bază în partidele de Conference League.

Selecționerul e sigur că jucătorilor de națională le-ar fi prins bine partide la un nivel mai ridicat decât cel din Liga 1. Cordea e cel care a fost dat exemplu de fostul antrenor al roș-albaștrilor.

„E clar că FCSB s-a dus doar cu șanse pur teoretice pentru calificare. Avea nevoie de jocul rezultatelor. Din păcate, au ieșit total din cursa calificării. Cert este că am văzut o abordare bună, solidă, din partea FCSB-ului, cu mai mulți jucători care se regăsesc constant în primul “11”.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut o exprimare bună a echipei, altă dinamică, alt curaj, altă intensitate de joc. Am văzut și o echipă care a arătat tărie de caracter. Deși a fost condusă, a reușit să revină de două ori.

Pe mine m-ar fi ajutat foarte mult dacă jucătorii care fac obiect de interes pentru echipa națională ar fi avut cât mai multe minute în această campanie europeană. Echipa traversa o perioadă nefastă în competiția internă și a preferat o altă strategie.

Muncești un an de zile ca să ajungi în cupele europene și ar trebui să te bucuri, ar trebui ca jucătorii să capete experiență la nivel internațional. M-aș fi bucurat să folosească mulți jucători importanți. Mi-ar fi plăcut să-l văd titular pe Cordea, e unul dintre jucătorii care fac parte din nucleul lărgit al echipei naționale”, a mai spus Edi Iordănescu.

Recomandări
  • Edi Iordănescu, invitat la Madrid de Carlo Ancelotti
  • Ancelotti, uimit de obiectivul României

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și