Închide meniul

Cătălin Cîrjan a vorbit despre șansele de calificare la EURO U21 din 2025: „Trebuie să pornim cu gândul la primul loc”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 16:39

Cătălin Cîrjan a vorbit despre șansele de calificare la EURO U21 din 2025: Trebuie să pornim cu gândul la primul loc”

Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21

Cătălin Cîrjan, în timpul unui interviu / FRF TV

Cătălin Cîrjan a vorbit despre șansele de calificare la EURO U21 din 2025. „Tricolorii mici” speră să spele rușinea de la EURO U21, competiție care a fost organizată de țara noastră și de Georgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala condusă de Daniel Pancu va debuta în preliminariile pentru EURO 2025 pe data de 12 septembrie, împotriva selecționatei similare din Albania. Duelul va avea loc de la ora 19:30, în deplasare, la Elbasani.

Cătălin Cîrjan a vorbit despre șansele de calificare la EURO U21 din 2025. Selecționata ar putea obține a 4-a calificare consecutivă

Cătălin Cîrjan, fotbalistul care a fost împrumutat de Arsenal la Rapid, a vorbit despre șansele „tricolorilor mici” la calificare. Acesta a fost convocat de către selecționerul Daniel Pancu pentru acțiunea din luna septembrie, după ce tânărul mijlocaș a fost în conflict cu oficialii FRF.

La începutul anului, Cîrjan nu a fost convocat de către fostul selecționer Emil Săndoi pentru acțiunea din luna martie. Atunci, jucătorul de 20 de ani a refuzat convocarea la echipa națională U20 și a oferit o serie de declarații acide la adresa conducătorilor FRF.

Totuși, la câteva luni de la conflict, acesta a ales să accepte convocarea venită din partea lui Daniel Pancu. De asemenea, acesta speră ca naționala U21 să se califice la Campionatul European din 2025. Dacă „tricolorii” lui Panu vor reuși calificarea, atunci selecționata U21 ar participa pentru a 4-a oară la rând la un turneu EURO.

Reclamă

„Mă simt foarte bine. Este un lucru extraordinar să fiu la echipa națională. Orice jucător își dorește asta și sunt foarte fericit să fiu aici. Este o nouă campanie, sunt mândru să fiu aici, sunt fericit și sper să începem cu dreptul.

(n.r. a patra calificare consecutivă) Ar fi un lucru extraordinar să ne calificăm din nou. Toți ne dorim asta, este un grup unit aici la U21 și sper să ne calificăm la Campionatul European.

Trebuie să pornim cu gândul de a lua primul loc. Mergem la fiecare meci să câștigăm și la sfârșitul campaniei ne dorim să fim pe primul loc”, a spus Cătălin Cîrjan, într-un interviu oferit pentru frf.tv.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu, furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21

Tavi Popescu a fost furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21. Acesta a spus că se aştepta să fie chemat la echipa naţională de tineret a României.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Când am văzut astăzi lotul, am fost puţin şocat. Mergem înainte, sper să demonstrez pe teren şi să mă cheme pe viitor. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuia să demonstrez că meritam să fiu acolo. ”, a spus Tavi Popescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și