Închide meniul

Câţi copii s-au înscris să vadă meciul România – Andorra! Număr impresionant de cereri

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 21:22

Reclamă
Câţi copii s-au înscris să vadă meciul România – Andorra! Număr impresionant de cereri

Câţi copii s-au înscris să vadă meciul România - Andorra

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pe Arena Naţională/ Profimedia

S-a aflat câţi copii s-au înscris să vadă meciul dintre România şi Andorra, meci care va fi mâine, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro. S-a depus un număr impresionant de cereri, pe site-ul oficial al celor de la FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost „pedepsită” de UEFA ca meciul cu Andorra să-l desfăşoare având în tribune copii sub 14 ani. Acesta lucru s-a întâmplat după incidentele din duelul cu Kosovo, duel care a fost întrerupt aproximativ timp de 50 de minute, ca urmare a bannerelor afişate de fani.

Câţi copii s-au înscris să vadă meciul România – Andorra

Conform gsp.ro, aproximativ 25.000 de copii, de la diferite şcoli sau cluburi sportive, s-au înscris pentru a vedea live duelul dintre România şi Andorra, pe Arena Naţională. Fiecare grup de 10 copii, cu vârstele sub 14 ani, trebuie să aibă un însoţitor adult.

Este de aşteptat, totuşi, ca nu toţi copiii care şi-au luat bilet să vină pe Arena Naţională, dat fiind faptul că meciul se desfăşoară la ora 21:45.

Pe site-ul FRF au apărut şi detalii despre organizarea partidei. Copiii vor primi din partea organizatorilor brăţări gratuite, pe care îndrumătorul fiecărui grup îşi va nota numărul de telefon, în cazul în care vreun copil se va pierde de grupul său.

Reclamă

„Îndrumătorul grupului va primi brățări gratuite pentru toți copiii grupului. Tot îndrumătorul va înscrie pe brățări numărul său de telefon și le va pune copiilor la încheietura mâinii. Rolul brățărilor este ca în caz de pierdere a copilului să poată fi sunat responsabilul grupului de către autorități.

Principiul de bază în astfel de cazuri este contactarea celui mai apropiat steward (persoană adultă cu vestă reflectorizantă), fie de către copilul pierdut, fie de către persoana care a găsit un copil pierdut”, au transmis cei de la FRF.

Edi Iordănescu a prefaţat meciul cu Andorra

Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională. „Tricolorii” vin după un pas greşit în Ungaria, acolo unde au remizat cu Belarus, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul speră ca jucătorii săi să fie mai exacţi la finalizare, pentru a fi mai liniţştiţi înaintea partidelor decisive din luna noiembrie cu Israel şi Kosovo.

„Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent. Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul. Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și