Închide meniul
EXCLUSIV

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională: „Suntem pe drumul cel bun”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 13:37

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională: „Suntem pe drumul cel bun

Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională. „Tricolorii” vin după un pas greşit în Ungaria, acolo unde au remizat cu Belarus, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Edi Iordănescu a făcut un pas greşit în meciul cu Belarus, dar selecţionerul speră ca jucătorii săi să fie mai exacţi la finalizare, pentru a fi mai liniţştiţi înaintea partidelor decisive din luna noiembrie cu Israel şi Kosovo.

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională

De asemenea, Edi Iordănescu a recunoscut că jucătorii naţionalei au fost extrem de supăraţi la finalul partidei cu Belarus, ceea ce reprezintă un lucru pozitiv pentru selecţioner, care a văzut o schimbae în atitudinea „tricolorilor”.

„Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent. Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul. Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Reclamă

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Louis Munteanu va trebui să mai aştepte pentru a bifa şi al doilea meci în tricoul naţionalei de seniori a României. După ce a debutat la prima reprezentativă în meciul din Ungaria cu Belarus, atacantul campioanei României, Farul Constanţa, nu va fi disponibil pentru meciul cu Andorra de pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei de tineret a României, ca Louis Munteanu să meargă la Sibiu, pentru meciul de marţi, cu Finlanda U21, din preliminariile EURO 2025.

Reclamă 4 / 0/3

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu să îl lase pe Louis Munteanu la naționala Under 21, pentru meciul cu Finlanda, programat marți, la Sibiu”, este anunţul de pe frf.ro.

România U21 merge la Sibiu după un succes în Giuleşti cu 2-0 contra naţionalei de tineret a Armeniei. Pentru echipa lui Daniel Pancu au marcat Cătălin Vulturar şi Ştefan Baiaram. În primul meci din această campanie de calificare, România U21 a pierdut în Albania, scor 2-3.

Louis Munteanu a debutat la naţionala de seniori a României, în remiza cu Belarus. El a fost introdus în minutul 77 al partidei, în locul lui Drăguş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și