Închide meniul

Ce a apărut pe site-ul UEFA după ce România-Kosovo a fost suspendat. Ce au transmis oficialii de la Nyon

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 18:01

Reclamă
Ce a apărut pe site-ul UEFA după ce România-Kosovo a fost suspendat. Ce au transmis oficialii de la Nyon

Ce a apărut pe site-ul UEFA după ce România-Kosovo a fost suspendat

Suporterii echipei naționale / Antena 1

Ce a apărut pe site-ul UEFA după ce România-Kosovo a fost suspendat. Oficialii de la Nyon au transmis detalii despre meciul câștigat de către „tricolori” cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 18 al meciului dintre România și Kosovo, arbitrul partidei i-a trimis pe jucători la cabine, după ce suporterii de pe Arena Națională au afișat un mesaj cu conotație puternică pentru adversari. De asemenea, fanii au scandat și „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două țări . Totuși, în cele din urmă, meciul a fost reluat, iar elevii lui Edi Iordănescu au reușit să se impună cu scorul de 2-0. Partida a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce a apărut pe site-ul UEFA după ce România-Kosovo a fost suspendat. Explicațiile oferite de oficialii de la Nyon

După ce meciul dintre România și Kosovo a fost suspendat în minutul 18, oficialii de la Nyon au transmis un mesaj prin intermediul site-ului oficial al forului european, pentru a clarifica situația de pe Arena Națională:

„În urma comportamentului discriminatoriu al fanilor, meciul a fost suspendat”, au transmis oficialii UEFA, pe site-ul oficial.

Având în vedere că oficialii de la Nyon au catalogat incidentul drept „comportament discriminatoriu”, echipa națională a României poate juca fără spectatori cel puțin un meci. „Tricolorii” mai au de disputat, pe teren propriu, doar două partide în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024: meciurile cu Andorra și Elveția.

Reclamă

Sancțiunea se poate dovedi însă a fi mult mai drastică, având în vedere că fanii echipei naționale conduse de Edi Iordănescu nu se află la prima abatere de acest fel.

Reacţie dură din partea FRF, după incidentele provocate de fani la România – Kosovo: „Un grup restrâns de așa-ziși suporteri”

„Victoria împotriva Kosovo a fost insuflată de suporterii Naționalei, în ciuda huliganilor!

Federația Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România și Kosovo, de pe Arena Națională. Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv.

Reclamă 4 / 0/3

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane

Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naționale de un grup restrâns de așa-ziși suporteri, afectând desfășurarea normală a meciului și, implicit, starea de spirit a tricolorilor. Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privați de un spectacol fotbalistic pe care și l-au dorit și pentru care au plătit bilet.

FRF regretă experiența nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor și le mulțumește totodată pentru fantastica susținere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie!”, se arată în comunicatul emis pe frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și