Închide meniul

„Ce a lipsit la echipa națională are el!” Ladislau Boloni, considerat selecţionerul perfect pentru România: „Îmi doresc un astfel de antrenor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 23:40

„Ce a lipsit la echipa națională are el! Ladislau Boloni, considerat selecţionerul perfect pentru România: „Îmi doresc un astfel de antrenor!

Ladislau Boloni, considerat selecţionerul perfect pentru România

Profimedia

Ladislau Boloni, considerat selecţionerul perfect pentru România

Helmut Duckadam este de părere că Ladislau Boloni va aduce la echipa naţională o rigoare care a lipsit în ultimii ani. De asemenea, „Eroul de la Sevilla” laudă disciplina tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce a lipsit la echipa națională este rigoarea, pe care o are Boloni. Pe vremea lui Pițurcă, era liniște la echipa națională, niciun jucător nu avea ieșiri cum a avut Răzvan Marin cu Rădoi. La Boloni, nu vor fi.

El este un antrenor foarte exigent. Eu îmi doresc un astfel de antrenor pentru echipa națională. Cine va veni la echipa națională, trebuie să vină cu inima, nu ca să prindă un transfer pe bani mai mulți”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Citește și:

Mihai Stoichiţă a confirmat că negocierile cu Ladislau Boloni sunt avansate

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a lăsat să se înţeleagă că Ladislau Boloni este principalul favorit pentru a deveni selecţionerul României.

Oficialul FRF a confirmat că sunt negocieri avansate cu Boloni şi că sunt şanse mari ca aceastea să aibă un final fericit.

Reclamă

„Sunt încă discuții. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuții cu Loți. Vedem, mergem la Nisa, vine el la București. Sunt discuții cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla și să vină la București. Acum, nu este sigur. Depinde de răspunsul lui Loți ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste.

Din ce ştiu, Loţi are nişte cereri rezonabile care pot fi împlinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate cu el în câteva zile. Contractul trebuie să fie de minimum 2 campanii. Depinde foarte mult contractul pe 4 ani. E posibil ca în primii doi ani să obţină tot şi să primească oferte tot mai bune„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Cursă în trei pentru postul de selecționer al României

Răzvan Burleanu a decis să renunțe la varianta de a-i propune postul de selecționer lui Victor Pițurcă. Președintele Federației Române de Fotbal l-a scos din cărți pe antrenorul de 65 de ani, care a fost pe banca naționalei în trei mandate, ultima dată între 2011 și 2014.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni sunt antrenorii care au păstrat șanse pentru a semna contractul cu FRF. Din informaţiile as.ro, Mutu este mare favorit pentru a deveni selecționerul României. Acesta ar fi ajuns la un acord de principiu cu Burleanu și Stoichiță încă de la începutul lunii decembrie.

Chiar și așa, șefii Federației au fost în Franța pentru a purta o discuție cu Ladislau Boloni. Și Adrian Ursea a fost o variantă de luat în calcul.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și