Închide meniul

Mihai Stoichiţă confirmă că negocierile cu Boloni sunt avansate: „Urmează să mai avem discuţii cu el. Cred că se poate ajunge la o finalitate zilele următoare! Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2022, 19:54

Mihai Stoichiţă confirmă că negocierile cu Boloni sunt avansate: „Urmează să mai avem discuţii cu el. Cred că se poate ajunge la o finalitate zilele următoare! Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste

Ladislau Boloni, şanse uriaşe de a deveni selecţionerul României

MMA / MMA2 via Hepta

Mihai Stoichiţă a mai precizat că pretenţiile financiare ale lui Ladislau Boloni pot fi îndeplinite de FRF. Stoichiţă vrea ca noul selecţioner să semneze un contract valabil pe 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă confirmă că negocierile cu Boloni sunt avansate

Sunt încă discuții. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuții cu Loți. Vedem, mergem la Nisa, vine el la București. Sunt discuții cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla și să vină la București. Acum, nu este sigur.

Depinde de răspunsul lui Loți ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste.

Din ce ştiu, Loţi are nişte cereri rezonabile care pot fi împlinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate cu el în câteva zile. Contractul trebuie să fie de minimum 2 campanii. Depinde foarte mult contractul pe 4 ani. E posibil ca în primii doi ani să obţină tot şi să primească oferte tot mai bune„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Ladislau Boloni a rupt tăcerea după negocierile cu FRF

Boloni a dezvăluit, chiar la finalul anului trecut, ce discuţii a avut cu reprezentanţii Federaţiei. În următoarea perioadă, va avea loc şi negocierea finală, susţine cel care a mai condus naţionala în perioada 2000-2001.

Reclamă

„Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță. Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a spus Boloni, la PRO TV.

Ilie Dumitrescu i-a trasat un obiectiv clar următorului selecţioner al României

Ilie Dumitrescu aşteaptă şi el numirea noului selecţioner şi i-a trasat deja un obiectiv extrem de important: fostul mare atacant vrea să vadă lideri la echipa naţională, care să facă legea pe teren, dar şi în vestiar.

”Avem potențial, cred mult în generația asta nouă, echipa va prinde experiență acumulată în timp. Am fi putut juca frumos cu Italia, prindeam o experiență. Am jucat bine și cu Germania o repriză, am fost la 10 centimetri distanță de a bate Islanda și ne-am fi calificat la baraj, am fi jucat cu Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta este profilul fotbalistului român, care să ia acțiuni pe cont propriu, care să își scoată adversarul din joc, cum a făcut Ianis Hagi la golul cu Germania. Cineva poate să vină și să facă ceva cu jucătorii pe care îi avem, sunt buni. Trebuie crescuți lideri și consolidată poziția lor la echipa națională”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și