Închide meniul

Ce bucurie pentru Gică Hagi! Modul prin care l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru calificarea la EURO 2024: “Împlinirea de tată”

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 8:13

Reclamă
Ce bucurie pentru Gică Hagi! Modul prin care l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru calificarea la EURO 2024: “Împlinirea de tată”

"Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?" Gică Hagi a reacţionat imediat

Gică Hagi și Ianis Hagi / Colaj Profimedia

Ce bucurie pentru Gică Hagi! Fiul „Regelui”, Ianis, a dezvăluit modul prin care a fost felicitat de tatăl său, după ce s-a calificat alături de naționala României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu și-au câștigat grupa din preliminariile pentru Campionatul European și vor face parte din grupa E a turneului final. Acolo, România se va duela cu Belgia, Slovacia, dar și cu selecționata care va câștiga play-off-ul B (acolo se luptă, pentru un loc la EURO, Bosnia, Ucraina, Israel și Islanda).

Ce bucurie pentru Gică Hagi! Dezvăluirea făcută de fiul „Regelui”

După calificarea României la EURO 2024, Ianis Hagi a dezvăluit modul prin care tatăl său l-a felicitat. „Prințul” a spus că acesta nu i-a transmis niciun cuvânt și că a existat doar un schimb de priviri între cei doi.

Totuși, tot Ianis a spus că tatăl său este împlinit, având în vedere că echipa națională, la care joacă mulți jucători formați la Academia Hagi, s-a calificat la un turneu final.

„Nu cred că au fost neapărat cuvinte, a fost așa o privire între noi unde el mi-a râs, eu i-am râs și cumva din partea lui împlinirea de tată și de mentor pentru mulți dintre jucătorii care au fost la echipa națională, să ne vadă la un Campionat European”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro.

Reclamă

România își va începe aventura la EURO 2024 pe data de 17 iunie, la Munchen, împotriva câștigătoarei play-off-ului B. Urmează apoi duelurile cu Belgia, de pe 22 iunie, de la Koln și ultimul meci din grupe, cu Slovacia, la Frankfurt, pe 26 iunie.

Ianis Hagi, analizat de un viitor adversar de la EURO 2024

Patrik Hrosovsky, jucător cu 53 de meciuri în naţionala Slovaciei, a declarat că a fost coleg la Genk, o scurtă perioadă de timp, cu Ianis Hagi. Internaţionalul slovac a declarat că a vorbit cu fiul „Regelui” înainte de tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, mărturisindu-i că vrea să joace contra lui la turneul final de anul viitor.

„La Genk am fost coleg o scurtă perioadă cu Ianis Hagi, fiul faimosului Gheorghe, care este un jucător important la echipa lor națională. Înainte de tragere i-am scris lui Ianis că poate ne vom vedea la EURO și vom juca unul împotriva celuilalt.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că și românii au o echipă interesantă. Probabil că Ianis nu este la fel de bun precum tatăl său, care a ridicat foarte sus standardele și e foarte greu de depășit. Totuși, Ianis e un mare talent și se vede că a luat multe de la tatăl său.

E un fotbalist excelent. Îmi amintesc că la un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul, iar ambele au fost transformate”, a declarat internaţionalul slovac, conform sport.aktuality.sk.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și