Închide meniul

Ce cotă a ajuns să aibă România pentru calificarea la EURO 2024! Tricolorii luptă pentru primul turneu final după 8 ani

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 11:32

Reclamă
Ce cotă a ajuns să aibă România pentru calificarea la EURO 2024! Tricolorii luptă pentru primul turneu final după 8 ani

Ce cotă a ajuns să aibă România pentru calificarea la EURO 2024

Jucătorii României sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Bookmakerii au stabilit cota pe care o are România pentru calificarea la EURO 2024. Tricolorii se află înaintea dublei cu Israel şi Elveţia, meciuri ce vor avea loc pe 18 şi 21 noiembrie, de la 21:45. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două meciuri rămase de disputat din campania de califiare la EURO 2024, România e pe primul loc în Grupa I, cu 16 puncte, fiind urmată de Elveţia (15) şi Israel (11), ambele cu un meci mai puţin disputat.

Ce cotă a ajuns să aibă România pentru calificarea la EURO 2024

Astfel, în aceste condiţii, specialiştii i-au atribuit României o cotă de 1.45 pentru calificarea la EURO 2024. Mai mult, pentru câştigarea Grupei I, România are o cotă de 5.

Elveţia este favorită la câştigarea grupei, cu o cotă de 1.20, Israel având o cotă de 15. 2.50 este cota pe care a primit-o Israel pentru o calificare la competiţia din Germania. O surpriză uriaşă e considerată Kosovo, care are cotă 20 pentru o performanţă istorică de a ajunge la un european.

Nicolae Stanciu visează la EURO 2024

Nicolae Stanciu a vorbit înainte de finalele cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. Tricolorii au nevoie de o victorie cu Israel, în Ungaria, pentru a fi siguri de prima calificare la un turneu final european după opt ani. Stanciu a fost prezent şi la EURO 2016.

Reclamă

„O calificare ar însemna totul pentru mine şi ăsta e visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut 8 ani de la precedenta calificare, să fiu pe teren şi în preliminarii, pentru că pentru EURO 2016 nu am fost. Din postura de căpitan, este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată.

Mai avem aceste două meciuri şi ştim cu toţii ce înseamnă şi ce putem reuşi. La fel ca până acum, cred că am demonstrat de la începutul campaniei am arătat că suntem pregătiţi şi că ştim unde vrem să ajungem şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel, şi la meciul cu Elveţia şi ne dorim ca la sfârşitul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor, că ştiu că s-au epuizat biletele. Ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune.

Dacă ar fi zis cineva că vom fi pe primul loc, toată lumea ar fi acceptat acest scenariu. Ştim cât am muncit şi îmi doresc din suflet să rămânem neînvinşi şi după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate şi tot ce-mi doresc e să ajungem calificaţi, nu contează dacă neînvinşi sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că merităm calificarea şi ăsta ar fi singurul criteriu de zis. Dacă nu merităm, nu vom ajunge, dar cred că am demonstrat că merităm lucrul acesta. Cel mai mult mă bucur de grupul ce s-a format. Sper să se menţină această stare. Sunt sigur că doar aşa vom avea rezultate şi vom avea prezenţă constantă la turneele finale”, a spus Stanciu, citat de frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și