Închide meniul

„Ce faci, fugi de mine?” Edi Iordănescu l-a sunat pe Nicolae Stanciu după transferul în China. Răspunsul dat când a fost întrebat dacă îl va mai convoca

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 18:00

„Ce faci, fugi de mine? Edi Iordănescu l-a sunat pe Nicolae Stanciu după transferul în China. Răspunsul dat când a fost întrebat dacă îl va mai convoca

Nicolae Stanciu pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa

Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Stanciu ar trebui să străbată o distanță de peste 7.500 de kilometri pentru a se alătura lotului primei reprezentative. Chiar și așa, noul selecționer al României nu vrea să renunțe la fotbalistul care a fost titular de drept în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu îl va convoca pe Nicolae Stanciu la naționala României

Cel mai probabil, Stanciu va lipsi din amicalele cu Grecia și Israel, din luna martie. Totuși, ar putea să își facă apariția în disputele din UEFA Nations League. Edi Iordănescu și-a făcut deja planul.

Am avut o zi proastă atunci când am primit vestea. Chiar am vorbit cu el și i-am spus în glumă: ‘Ce faci, fugi de mine?’. Din punctul meu de vedere, nu iese de circuit, însă vom încercă să gestionăm altfel situația lui. Vor fi multe meciuri în decurs de câteva zile, vom apela la un sistem controlat de rotație. E posibil ca el să vină și să-l vedem în meciul al doilea sau al treilea„, a declarat Edi Iordănescu la PRO X.

În decurs de 11 zile, naționala României are programate patru meciuri în grupa a 3-a din Nations League. Are o „dublă” tur-retur cu Muntenegru și confruntări cu Bosnia și Finlanda. Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Stanciu a fost convins de chinezii de la Wuhan cu un salariu uriaș. Internaționalul român va încasa 2.5 milioane de euro anual, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Anamaria Prodan, convinsă că Nicolae Stanciu poate fi convocat de Edi Iordănescu

Anamaria Prodan a intermediat transferul lui Stanciu la Wuhan. Agentul jucătorului anunță că nu se pune problema ca mijlocașul să nu mai poată fi convocat la națională. Chiar l-a sfătuit să vină din China de oricâte ori va fi chemat de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis să nu renunțe la națională. Poate să joace pentru România și dacă este în China, o fac și alții care sunt în Arabia Saudită sau în alte țări.

Dacă ar renunța și Stanciu la națională ar fi o mare problemă pentru noi. Și așa suntem în cap”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și