Închide meniul

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a intermediat transferul lui Nicolae Stanciu în China: „I-am spus să nu renunțe la naționala României!”. Mijlocașul va primi un salariu fabulos la Wuhan

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2022, 18:18

Reclamă
Anamaria Prodan, prima reacție după ce a intermediat transferul lui Nicolae Stanciu în China: „I-am spus să nu renunțe la naționala României!. Mijlocașul va primi un salariu fabulos la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost transferat la Wuhan. Ce sfat i-a dat Anamaria Prodan

Profimediaimages

Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, convinsă că Nicolae Stanciu poate fi convocat de Edi Iordănescu

Anamaria Prodan a intermediat transferul lui Stanciu la Wuhan. Agentul jucătorului anunță că nu se pune problema ca mijlocașul să nu mai poată fi convocat la națională. Chiar l-a sfătuit să vină din China de oricâte ori va fi chemat de Edi Iordănescu.

I-am zis să nu renunțe la națională. Poate să joace pentru România și dacă este în China, o fac și alții care sunt în Arabia Saudită sau în alte țări.

Dacă ar renunța și Stanciu la națională ar fi o mare problemă pentru noi. Și așa suntem în cap”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Nicolae Stanciu a crescut la juiniorii de la Unirea Alba Iulia, până la vârsta de 18 ani, când a fost vândut la FC Vaslui. Ulterior, el a mai evoluat pentru FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga. Se pregătește acum pentru noul sezon din China, care începe pe 23 aprilie.

Reclamă

Nicolae Stanciu, criticat după transferul în China

Helmut Duckadam a avut o reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu va ajunge în China. „Eroul de la Sevilla” crede că fotbalistul de 28 de ani va pierde definitiv contactul cu echipa națională după acest transfer.

Din păcate pentru Edi, are deja două nume care pare că nu vor mai face parte, cel puțin la început, din echipa națională. Mă refer la Ianis Hagi, care e accidentat, și la Stanciu, dacă va pleca în China. Probabil că echipa națională nu mai este un obiectiv pentru Stanciu.

Chiar acum am citit că mai trebuie să facă vizita medicală și pleacă în China. Dacă lotul are 4 zile la dispoziție, o zi și jumătate o face pe drum din China, deci nu știu cine va putea să meargă să-l urmărească. În momentul în care alegi să joci în Arabia Saudită, China sau SUA, practic îți iei adio de la echipa națională. Asta e părerea mea”, este de părere Helmut Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

11 goluri în 54 de partide a reușit Stanciu pentru naționala României.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și