Închide meniul

Ce greşeală a făcut Mirel Rădoi: „Dacă erau ei în teren în meciul ăsta…”. Daniel Pancu ştie de ce a ratat România locul 2

Gabriel Zamfirescu Publicat: 16 noiembrie 2021, 22:47

Ce greşeală a făcut Mirel Rădoi: „Dacă erau ei în teren în meciul ăsta…. Daniel Pancu ştie de ce a ratat România locul 2

Cauzele eşecului României

Profimedia

  • Ce greşeală a făcut Mirel Rădoi
  • Daniel Pancu ştie de ce a ratat România locul 2

România e, din nou, în afara elitei fotbalului mondial. Tricolorii nu au bătut Islanda şi au ratat locul 2 în grupă, dar şi şansa barajelor de Mondiale. Daniel Pancu ştie unde a greşit Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce greşeală a făcut Mirel Rădoi

Fostul internaţional, Daniel Pancu, spune că ne-au lipsit jucătorii cu experienţă care ar fi putut gestiona mult mai bine meciul cu Islanda, cel care ne-ar fi putut aduce victoria decisivă. Mai mult, Pancone dă vina şi pe autorităţi, care nu au dat voie suporterilor să intre pe stadion, din cauza restricţiilor anti-COVID. ”Dacă Săpunaru și Tamaș erau în teren la meciul ăsta… Sau suporterii, cu ei în tribune, câștigam meciul ăsta cu Islanda. De vină sunt autoritățile!”, a declarat Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Citește și:

Şi ghinionul ne-a lovit cu Islanda

Mai mult, Daniel Pancu e convins că şi ghinionul a făcut ca România să nu obțină cele trei puncte. Şi acum se gândeşte la bara ţintită de Ianis Hagi, în finalul jocului. ”Are Ianis bara aia, nouă din zece se duc în poartă cu efectul ăla. La noi, n-a vrut Doamne-Doamne al fotbalului”, a transmis Daniel Pancu, conform sursei citate.

Reclamă

După meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminarii, Mirel Rădoi a anunțat că nu va continua pe banca echipei naționale. De fapt, selecţionerul a anunat încă din luna octombrie că va pleca după această campanie, când îi expiră contractul, însă Federația Română de Fotbal spera că se va răzgândi, mai ales dacă va califica echipa la baraj.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România