Închide meniul

Liechtenstein – România 0-2 | Niciun miracol pentru ”tricolori”! Încă o campanie dezastruoasă! Am ratat şi Mondialul din Qatar! Islanda nu ne-a ajutat

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 20:50

Liechtenstein – România 0-2 | Niciun miracol pentru ”tricolori”! Încă o campanie dezastruoasă! Am ratat şi Mondialul din Qatar! Islanda nu ne-a ajutat

Liechtenstein – România 0-2

Profimedia

  • Liechtenstein – România 0-2
  • România a ratat prezența la barajul pentru CM 2022

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. Pentru ”tricolori” au marcat Dennis Man, în minutul 8, și Nicușor Bancu, în minutul 87.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Liechtenstein – România 0-2

Min. 90+3: Fluer final! România a ratat prezența la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

Min. 87: GOOOL România! Nicușor Bancu a marcat primul gol în tricoul echipei naționale.

Min. 82: Enes Sali a debutat la echipa națională la doar 15 ani! Fotbalistul Farului este cel mai tânăr debutat din istoria naționalei.

Reclamă

Min. 76: Ianis Hagi a trimis un șut spre poarta lui Buchel, dar goalkeeper-ul a respins în bară.

Update: Schimbări în tabăra ”tricolorilor”. Dennis Man a fost schimbat cu Ianis Hagi, iar Olimpiu Moruțan cu Alex Cicâldău.

Update: Macedonia de Nord – Islanda 2-1. Elif Elmas le-a readus pe gazde în avantaj. La aceste scoruri, ratăm calificarea la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Macedonia de Nord – Islanda 1-1. GOOOL! Nordicii au restabilit egalitatea. La aceste scoruri, România merge la baraj!

Min. 46: Ratare incredibilă George Pușcaș! Atacantul lui Reading a ratat incredibil din 3 metri.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în iechtenstein – România , scor 0-1.

Min 34: Nicolae Stanciu a ratat de la 11 metri! Mijlocașul a executat slab și a trimis pe lângă poartă.

Min. 29: Dublă ocazie România! ”Tricolorii” au fost foarte aproape de 2-0, însă portarul Buchel a intervenit decisiv de două ori.

Min. 8: GOOOL Dennis Man! Adi Rus a reușit să devieze, iar fotbalistul Parmei a finalizat fără probleme.

Reclamă

Update: A început meciul!

Update: Echipele de start pentru Liechtenstein – România sunt următoarele:

Update: Chiar dacă România a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul de baraj, suporterii naționalei au venit să îi încurajeze pe ”tricolori”.

Suporterii naționalei, prezenți la Liechtenstein – România
Suporterii naționalei, prezenți la Liechtenstein – România
Suporterii naționalei, prezenți la Liechtenstein – România
Suporterii naționalei, prezenți la Liechtenstein – România

UPDATE 12:17 Mirel Rădoi a stabilit lotul pentru meciul de diseară. Absenţă importantă în tabăra tricolorilor. Detalii AICI

UPDATE 11:49 Românii fac orice pentru calificarea la baraj. Mesajul sponsorului naţionalei pentru antrenorul Islandei. Detalii AICI

UPDATE 8.42 S-a decis viitorul lui Mirel Rădoi la echipa naţională. Anunţul lui Mihai Stoichiţă. Detalii AICI

UPDATE 8:19: FRF nu are înlocuitor pentru Mirel Rădoi. Un antrenor te top este blocat. Mai multe detalii AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

România a terminat la egalitate cu Islanda, scor 0-0, şi a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul de baraj. Înaintea ultimei etape, România are nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige cu Islanda.

Macedonia de Nord are 15 puncte, în timp ce România are cu un punct mai puţin. Liechtenstein – România şi Macedonia de Nord – Islanda sunt meciurile care decid locul al doilea.

Echipele probabile:

”Vor fi schimbări. Avem mici probleme. Este o stare de oboseală la Vlad Chiricheș, la Tănase. O mică problemă medicală la Răzvan Marin. Trebuie să calculăm și riscurile unor eventuale accidentări, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, îngrijorat înainte de Liechtenstein – România

Mirel Rădoi a anunțat că remiza cu Islanda a lăsat urme adânci în tabăra ”tricolorilor”. Selecționerul se teme că elevii săi nu vor da totul pe teren în confruntarea cu Liechtenstein.

”A rămas o doză de dezamăgire. Nu suntem foarte bine. Sper să arătăm frustrarea în prima repriză mâine seară. Nu va trece foarte ușor dezamăgirea. Am trecut prin momente din astea. Nu le vom spune rezultatul, indiferent care va fi scorul. Nu cred că vor 100% conectați la partida asta. 

Dacă Islanda știa că nu mai are nicio șansă, o poate face și mâine seară. Avem mai multe de pierdut decât de câștigat. Va fi o rușine dacă nu câștigăm. Va fi un eșec pentru mine. Federația va trebui să facă această evaluare. Mă întreb și eu dacă Federația ar vrea să continue cu mine”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă a meciului cu Liechtenstein.

Citește și:

Cum poate ajunge România la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022

România are şanse la locul al doilea doar în cazul în care Macedonia de Nord nu va câştiga partida cu Islanda. În caz contrar, România este eliminată din cursa pentru Mondial.

Toate calculele:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”