Închide meniul

Ce note au primit „tricolorii”, după Andorra – România 0-2! Cine a fost „premiant” în primul meci din preliminariile EURO 2024

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 8:58

Ce note au primit tricolorii”, după Andorra – România 0-2! Cine a fost premiant” în primul meci din preliminariile EURO 2024

Ce note au primit „tricolorii”, după Andorra - România 0-2

Naționala României / Hepta

Ce note au primit „tricolorii”, după Andorra – România 0-2! Partida câștigată de România, prin golurile marcate de Dennis Man și Denis Alibec, a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă din preliminariile EURO 2024, România o va întâlni, acasă, pe Belarus. Meciul este programat marți, de la ora 21:45.

Ce note au primit „tricolorii”, după Andorra – România 0-2

Site-ul de specialitate sofascore.ro le-a oferit calificative „tricolorilor”, după prestația din meciul cu Andorra. Astfel, jucătorul cu cea mai mare notă, din echipa lui Edi Iordănescu, a fost fundașul Andrei Burcă (7.6). Apoi, vine Denis Alibec (7.5), care a marcat golul de 2-0 pentru România.

Podiumul este completat de nu mai puțin de patru jucători – Radu Drăgușin, Dennis Man, Deian Sorescu, Răzvan Marin – toți primind aceeași notă, 7.3.

Totodată, dintre jucătorii titulari, cea mai mică notă a primit-o Nicolae Stanciu, 6.7.

Reclamă

Notele primite de „tricolori” în Andorra – România 0-2:

Notele primite de „tricolori” / sofascore.ro

Edi Iordănescu: „Cel mai important e că am câștigat!”

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Reclamă 4 / 0/3

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Denis Alibec: „Ne-am simțit ca acasă!”

„Trei puncte foarte importante pentru noi, cu siguranță puteam să marcăm mai mult și să jucăm mai bine. Important este că am reușit să câștigăm și să nu primim gol, mergem acasă să luăm cele trei puncte.

A fost primul meci, am avut câteva emoții, dar totuși meritam să marcăm mai mult. S-a văzut unitatea noastră, am început să fim o familie aici la națională, ceea ce este foarte important, cred că dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO.

Important e că am câștigat, nu contează cine marchează. Asta vorbeam și înainte de meci, să câștigăm, și chiar nu contează cine marchează.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim suporterilor că au venit în număr atât de mare alături de noi, cum o fac întotdeauna. Sperăm să fim alături de ei, să le demonstrăm că jucăm pentru țara noastră.

Cu Belarus ne-am propus să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important, după vom vedea câte goluri le vom da”, a spus și Denis Alibec.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și