Închide meniul

Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 19:10

Reclamă
Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat pe bancă

Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Tottenham

Ange Postecoglou şi Radu Drăguşin/ Colaj Profimedia

Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal, din etapa a 35-a din Premier League. Managerul lui Spurs şi-a taxat jucătorii pentru greşelile comise, în meciul în care Radu Drăguşin a fost din nou „uitat” pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal a început perfect derby-ul cu Tottenham, şi conducea cu 3-0 la pauză. În repriza secundă, Spurs a redus din diferenţă şi s-a apropiat pe tabelă, însă partida a fost câştigată în cele din urmă de „tunari”, cu scorul de 3-2.

Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal

Ange Postecoglou a fost extrem de dezamăgit, după eşecul suferit de Tottenham. Acesta a fost nemulţumit în special de prestaţia jucătorilor din defensivă, mărturisind că jucătorii lui Arsenal au ajuns prea uşor la poarta echipei sale.

De asemenea, Postecoglou a subliniat că echipa sa a comis greşeli inacceptabile, mărturisind că jucătorii săi nu sunt suficient de puternici în anumite faze ale jocului.

„Este dezamăgitor. Le-am permis prea ușor adversarilor să ajungă la poarta noastră, au ajuns acolo de trei sau patru ori și au marcat trei goluri. Pur și simplu este inacceptabil și am plătit preț pentru asta.

Reclamă

Am dat dovadă că putem lupta, dar a trebuit să o facem pentru că nu aveam altă opțiune. Încă nu suntem suficient de puternici, în special într-un moment de tranziție sau la o fază fixă. Le permitem foarte ușor adversarilor să ajungă la poarta noastră”, a declarat Ange Postecoglou, conform The Spurs Watch.

Radu Drăguşin a bifat al patrulea meci ca rezervă la Tottenham. La derby-ul cu Arsenal, cuplul de fundaşi centrali ai lui Spurs a fost format din Cristian Romero şi Micky van de Ven.

Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali

Sigurul român din Premier League, Radu Drăgușin, a fost luat în colimator de Victor Becali. Impresarul a vorbit deschis despre situația jucătorului, care nu a reușit să se impună, până în momentul de față, la Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali este de părere că Radu Drăgușin are nevoie de timp, pentru a se acomoda la Tottenham. Impresarul a dezvăluit că nu are de ce să îl laude pe fundaș, dar a menționat faptul că oamenii de la Spurs au planuri mari cu el, având în vedere suma pe care s-a făcut transferul.

„Îi trebuie timp lui Drăguşin. Nu, gata, a jucat Drăguşin, a înscris un jucător de lângă el… Nu! Şi nu am niciun motiv să-l laud eu pe Drăguşin. E un băiat tânăr, are o concurenţă foarte, foarte mare. Joacă, are concurenţă cu poate doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, nu e uşor.

Oamenii când aruncă cu milioanele aşa, eu cred că ştiu ei ce fac. Dacă au milioanele înseamnă că ştiu şi ce fac cu ele”, a spus Victor Becali, potrivit sport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
Vezi toate știrile
Citește și