Închide meniul

Ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională. FRF, anunţ clar: „Când au discutat, el a cerut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 8:26 / Actualizat: 16 februarie 2024, 17:48

Ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională. FRF, anunţ clar: „Când au discutat, el a cerut!

Nicolae Stanciu pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa

Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a transmis ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională. Mijlocaşul nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consilierul preşedintelui FRF a transmis că Stanciu ar fi trebuit să stea 21 de zile în carantină la întoarcere în China. Astfel, mijlocaşul român cotat la 5.5 milioane de euro ar fi avut probleme la Wuhan Three Towns, noua sa echipă.

Ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională

„Până la convocarea la naţională, Stanciu nu jucase niciun meci din decembrie, asta era prima chestiune. A doua, dacă Stanciu venea la naţională, când se întorcea în China stătea în carantină 21 de zile, apoi îţi mai trebuie probabil încă pe atât să intri să joci. Perioada lui s-ar fi întins din decembrie până în august. Cred că a fost o chestiune de comun acord între părţi.

Judecăm acum cu cifrele pe care le are în China. Încă o dată, a jucat acolo într-o competiţie cu jucători care nu au jucat din decembrie, la fel ca el. Dacă juca în naţională, acolo nu mai juca până în august. Bănuiesc că atunci când au discutat de comun acord, Stanciu a cerut, că poate nu-l mai bagă deloc (n.r. – la Wuhan Three Towns, echipa din China), dacă tot a semnat în decembrie.

Stanciu putea face faţă 60 de minute în meciuri, nu ştiu dacă mai mult, împotriva unor jucători care au evoluat până în buza Ligii Naţiunilor. Valoarea iese la suprafaţă în China, adică Stanciu”, a declarat Andrei Vochin, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Nicolae Stanciu n-a fost chemat la naționala României

Stanciu n-a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile din luna iunie, din Liga Națiunilor. Motivele selecționerului sunt întemeiate, deoarece fostul jucător de la FCSB nu jucase niciun meci oficial în acest an, până la acțiunea „tricolorilor” din Nations League.

Un alt motiv pentru care Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Stanciu este și acela că mijlocașul ar fi nevoit să stea în carantină, aproximativ o lună. Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii pe care echipa națională s-a bazat, în ultimii ani, dar transferul în China a făcut destul de dificilă aducerea lui.

„Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, acum o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China

Nicolae Stanciu a fost din nou decisiv în China pentru Wuhan Three Towns. Internaţionalul român a reuşit o pasă de gol pentru liderul campionatului din China, în partida cu Shanghai Port.

În minutul 23, Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă. Românul a centrat din lovitură liberă, iar Ren Hang a reluat mingea în poartă. Stanciu are până acum 3 pase de gol şi două goluri în cele 5 meciuri jucate pentru chinezi.

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

500.000 de euro va primi dacă Wuhan Three Towns câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și