Închide meniul

„Ce s-ar întâmpla dacă România nu câştigă cu Andorra?” Ilie Dumitrescu, reacţie fără să stea pe gânduri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2023, 19:29

„Ce s-ar întâmpla dacă România nu câştigă cu Andorra? Ilie Dumitrescu, reacţie fără să stea pe gânduri

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie vehementă, fără să stea pe gânduri, când a fost întrebat despre scenariul în care România nu învinge Andorra, în preliminariile EURO 2024. Meciul tricolorilor va putea fi urmărit, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu a vrut să audă că jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu ar putea să înregistreze un rezultat ruşinos cu ultima clasată din Grupa I. Andorra a smuls două puncte, cu Belarus (0-0) şi Kosovo (1-1).

Ilie Dumitrescu, reacţie fără să stea pe gânduri înainte de România – Andorra

Naţionala României a câştigat toate cele cinci confruntări de până acum cu Andorra. Are un golaveraj 17-1! Tricolorii sunt obligaţi să nu se încurce nici de această dată, pentru a continua să spere că se vor califica la turneul final de anul viitor.

(n.r. Ce s-ar putea întâmpla dacă nu va câștiga naționala României cu Andorra?) Eu nu pot să mă gândesc la așa ceva pentru că, totuși, vorbim de o diferență foarte mare de nivel.

Noi (n.r. naționala României), dacă am fi câștigat cu Belarus, eram peste Elveția, pe primul loc. Au fost momente bune de joc. În prima parte nu le-am fructificat cu Belarus, dar eu zic că e diferență.

Reclamă

Nu pot să mă gândesc, pentru că este o diferență foarte mare. Eu am încredere în continuare în tot ceea ce înseamnă lotul ăsta. Nu văd vreo problemă.

Și, până la urmă, să vedem ce se va întâmpla și în ‘dubla’ lor. Gândește-te că au cu Elveția pe teren neutru și au cu Kosovo în Kosovo. Adică nu au meciuri ușoare, cred eu. Nu au meciuri ușoare”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru iamsport.ro.

România este neînvinsă în această campanie de calificare. Are 3 victorii şi 4 remize.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul acualizat în grupa României

1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
2. România – 7 meciuri – 13 puncte
3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat

Etapa a 7-a

Israel – Elveţia (amânat)

Etapa a 8-a

Elveţia – Belarus, 15 octombrie, 19:00
România – Andorra, 15 octombrie, 21:45
Kosovo – Israel (amânat)

Etapa a 9-a

Reclamă

Belarus – Andorra, 18 noiembrie, 19:00
Elveţia – Kosovo, 18 noiembrie, 21:45
Israel – România, 18 noiembrie, 21:45

Etapa a 10-a

România – Elveţia, 21 noiembrie, 21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Andorra – Israel, 21 noiembrie, 21:45
Kosovo – Belarus, 21 noiembrie, 21:45

Edi Iordănescu, mesaj mobilizator: „Şi copiii mei vor fi în tribune!”

Edi Iordănescu a transmis un mesaj mobilizator, înaintea duelului de pe Arena Naţională. Selecţionerul a dezvăluit că şi copiii săi vor vedea partida din tribunele stadionului, şi speră ca, alături de cei alţi 20.000 de copii care vor veni la meci, să se bucure împreună la final de o victorie.

Vreau să mulţumesc anticipat tuturor copiilor care vor veni să susţină România. Îmi pare rău pentru cei care vor să fie alături de echipa naţională, şi din diverse motive, nu vor putea. Le mulţumescu şi însoţitorilor, profesorilor, părinţilor, care îşi lasă copiii la o oră aşa de târzie alături de echipa naţională.

Mărturisesc că şi copiii mei vor fi în tribune. Merg mai departe cu o promisiune. Le promit că noi toţi, în frunte cu băieţii, vom da tot pentru a-i bucura. Să le oferim momente frumoase, o experienţă unică, iar la final să sărbătorim împreună. Sunt sigur că băieţii pot fi exemple pentru aceşti copii, şi tot timpul când vii la echipa naţională, vii şi dai totul. Dacă nu dai totul, nu poţi să reprezinţi echipa naţională.

Acest grup are drumul lui, merge cu putere înainte. Când vii la naţională, trebuie să fii cel mai bun în toate, de la felul cum te comporţi, până la cum te îmbraci, antrenezi. Trebuie să fie un model ceea ce băieţii noştri vor arăta la acest meci pentru copii. Împreună, la final, să ne bucurăm, să strigăm „Hai, România!”, a declarat Edi Iordănescu, conform paginii de Facebook a echipei naţionale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și