Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, mesaj mobilizator: „Şi copiii mei vor fi în tribune! Să ne bucurăm la final!”

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 18:30

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, mesaj mobilizator: „Şi copiii mei vor fi în tribune! Să ne bucurăm la final!

România - Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, mesaj mobilizator înaintea meciului

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a transmis un mesaj mobilizator, înaintea duelului de pe Arena Naţională. Selecţionerul a dezvăluit că şi copiii săi vor vedea partida din tribunele stadionului, şi speră ca, alături de cei alţi 20.000 de copii care vor veni la meci, să se bucure împreună la final de o victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, mesaj mobilizator înaintea meciului

Edi Iordănescu le-a mulţumit anticipat copiilor care vor veni pe Arena Naţională, la meciul cu Andorra. Selecţionerul este convins că „tricolorii” pot fi modele pentru aceşti copii, şi speră să se bucure împreună cu ei de victorie, la final.

De asemenea, Iordănescu Jr. a mai declarat că are mare încredere în grupul său de jucători, mărturisind că „tricolorii” dau totul pentru echipa naţională.

„Vreau să mulţumesc anticipat tuturor copiilor care vor veni să susţină România. Îmi pare rău pentru cei care vor să fie alături de echipa naţională, şi din diverse motive, nu vor putea. Le mulţumescu şi însoţitorilor, profesorilor, părinţilor, care îşi lasă copiii la o oră aşa de târzie alături de echipa naţională.

Mărturisesc că şi copiii mei vor fi în tribune. Merg mai departe cu o promisiune. Le promit că noi toţi, în frunte cu băieţii, vom da tot pentru a-i bucura. Să le oferim momente frumoase, o experienţă unică, iar la final să sărbătorim împreună. Sunt sigur că băieţii pot fi exemple pentru aceşti copii, şi tot timpul când vii la echipa naţională, vii şi dai totul. Dacă nu dai totul, nu poţi să reprezinţi echipa naţională.

Reclamă

Acest grup are drumul lui, merge cu putere înainte. Când vii la naţională, trebuie să fii cel mai bun în toate, de la felul cum te comporţi, până la cum te îmbraci, antrenezi. Trebuie să fie un model ceea ce băieţii noştri vor arăta la acest meci pentru copii. Împreună, la final, să ne bucurăm, să strigăm „Hai, România!”, a declarat Edi Iordănescu, conform paginii de Facebook a echipei naţionale.

Edi Iordănescu, gata să egaleze recordul „Generaţiei de Aur” în România – Andorra

Edi Iordănescu e gata să egaleze recordul „Generaţiei de Aur”, după duelul dintre România şi Andorra. „Tricolorii” pot ajunge la opt meciuri fără înfrângere, într-o campanie de calificare la EURO.

România este neînvinsă în actuala campanie de calificare la EURO 2024. Dacă nu vor pierde nici duelul cu Andorra, „tricolorii” vor ajunge astfel la opt meciuri fără eşec.

Reclamă 4 / 0/3

Conform FRF.ro, „trioclorii” lui Edi Iordănescu pot egala astfel recordul deţinut de „Generaţia de Aur”. În preliminariile EURO 1996, echipa condusă de Gică Hagi a înregistrat opt meciuri la rând fără înfrângere. În perioada respectivă, selecţioner era Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi Iordănescu.

De asemenea, echipa naţională a înregistrat doar patru serii mai bune în campaniile de calificare la Campionatul European, decât cea reuşită cu Edi Iordănescu. În preliminariile EURO 2000, 2008 şi 2016, „tricolorii” înregistrat câte zece meciuri fără eşec.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și