Închide meniul

Ce scrie presa din Regat înainte de Anglia – România: „Meci cu multe goluri!” Tricolorii care le-au atras atenția englezilor

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 15:43

Ce scrie presa din Regat înainte de Anglia – România: „Meci cu multe goluri! Tricolorii care le-au atras atenția englezilor

ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Anglia - România

  • Anglia – România, cea mai mare provocare pentru Mirel Rădoi
  • Ce scriu englezii înainte de meci

Anglia – România este cel mai tare meci din mandatul de selecționer al lui Mirel Rădoi. Statistic vorbind, acesta este cel mai slab selecționer din istoria naționalei, cu 6 înfrângeri în 11 meciuri și o medie de 2 goluri încasate de partidă. Totuși, britanicii încearcă să nu-i subestimeze pe tricolori. Din contră, englezii au atras atenția asupra lui Ianis Hagi, Nicolae Stanciu și Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce scrie presa din Regat înainte de România – Anglia

„Anglia are o echipă puternică și va dori să-și pună amprenta la EURO 2020. România, pe de altă parte, pornește cu șansa a doua. Tânărul atacant de la Rangers, Ianis Hagi, a jucat însă bine în campionatul Scoției. Și Nicolae Stanciu și Răzvan Marin pot produce probleme. Anglia va fi favorită”, scriu jurnaliștii de la Sportskeeda.

„Este greu să te aștepți la altceva decât o victorie a Angliei. Ne așteptăm ca Anglia să câștige ambele reprize. Va fi un meci cu multe goluri, ținând cont că Anglia are un atac bun, iar România suferă pe plan defensiv”, au notat cei de la Soccer Times.

Reclamă

„De la Anglia te aștepți să ajungă în fazele finale la EURO, așa că nu e de mirare că este favorită certă împotriva României. Cu toate acestea, Anglia n-a mai bătut-o pe România din 1970”, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

„Anglia ar trebui să fie prea puternică pentru defensiva României, indiferent de primul „11” trimis în teren de Gareth Southgate”, au notat și cei de la Sports Mole.

Reclamă

Anglia – România | Bilanț pozitiv pentru ai noștri

România are trei victorii împotriva Angliei, în timp ce englezii n-au bătut doar de două ori. De șase ori, Anglia și România au terminat la egalitate.

Ultima confruntarea directă a avut loc în anul 2000, când tricolorii s-au impus cu 3-2. Cristian Chivu, Viorel Moldovan și Ionel Ganea și-au trecut atunci numele pe lista marcatorilor, în timp ce pentru englezi au punctat Alan Shearer și Michael Owen.

Anglia este fără victorie împotriva România în ultimele șapte confruntări directe. Ultimul succes al englezilor împotriva noastră a avut loc la Campionatul Mondial din 1970.

Reclamă 4 / 0/3

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”