Închide meniul

Ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță, după problemele de la antrenamentul naționalei. Veste importantă pentru Mircea Lucescu

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2024, 12:37

Reclamă
Ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță, după problemele de la antrenamentul naționalei. Veste importantă pentru Mircea Lucescu

Ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță, după problemele de la antrenamentul naționalei

Colaj cu Alexandru Mitriță și Mircea Lucescu / Profimedia

Iată ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță, după problemele de la antrenamentul naționalei. Mircea Lucescu a primit o veste importantă despre situația jucătorului de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriță se află în lotul echipei naționale pentru „dubla” României din luna octombrie, cu Cipru și Lituania, care contează pentru Liga Națiunilor. Lituania – România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe data de 15 octombrie.

Ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță, după problemele de la antrenamentul naționalei

Alexandru Mitriță a avut probleme la un antrenament al echipei naționale și a fost nevoit să se ducă direct la vestiare, alături de un maseur. Înainte de a părăsi terenul, acesta s-a consultat și cu Mircea Lucescu.

Selecționerul echipei naționale poate totuși să răsufle ușurat. Potrivit fanatik.ro, problema lui Mitriță nu a fost una gravă, astfel că acesta va fi 100% apt pentru partidele cu Cipru și Lituania.

Tricolorii se confruntă însă cu o absență importantă. Adrian Șut a venit accidentat la echipa națională și a părăsit lotul. În locul acestuia a fost convocat Victor Dican, mijlocaș în vârstă de 23 de ani, care este legitimat la Farul Constanța.

Reclamă
Reclamă

Înainte de „dubla” din luna octombrie, România este lider în grupa din Liga Națiunilor. Până în momentul de față, elevii lui Mircea Lucescu au învins selecționatele din Kosovo (3-0) și Lituania (3-1).

Iată cum arată clasamentul din grupa C2 a UEFA Nations League:

  1. România – 6p
  2. Kosovo – 3p
  3.  Cipru – 3p
  4. Lituania – 0p

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Reclamă

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și