Închide meniul

Ce urmează pentru România după amicalul cu Israel. Meciurile vor fi în direct pe Antena 1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2022, 8:33

Ce urmează pentru România după amicalul cu Israel. Meciurile vor fi în direct pe Antena 1

Ce urmează pentru România după amicalul cu Israel

frf.ro

România a jucat primele două meciuri amicale sub comanda lui Edi Iordănescu, dar acum începe greul pentru noul selecționer. Pentru tricolori, urmează partidele oficiale din Nations League. Cele mai tari dueluri vor fi în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Practic, luna iunie va fi una plină pentru România, care va disputa nu mai puțin de patru meciuri, în 10 zile, cu Muntenegru (tur retur), Bosnia și Herțegovina și Finlanda. În septembrie, vor urma ultimele două partide din grupă.

„Va fi o provocare din nou, să gestionăm calendarul. Patru jocuri pentru noi, dar patru vor fi şi pentru adversari. Îmi doresc ca băieţii noştri să meargă la cluburi, să fie sănătoşi, să joace. Avem nevoie de băieţi cu jocuri în picioare. Atunci când eşti bine pregătit, eşti puternic! Avem nevoie să aducem competitivitate în iunie, să fim cât mai bine, ca să exploatăm la maxim aceste detalii„, a spus selecţionerul României.

România, program infernal în Nations League

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Edi Iordănescu: „Nu o să mă vedeţi că dau înapoi!”

Edi Iordănescu a vorbit şi despre clauza pe care o are în contract. Dacă România nu va termina pe una dintre primele două poziţii în grupa din Nations League, poate fi dat afară de Răzvan Burleanu.

„Nu, sub nicio formă nu mă tem pentru că e meseria mea (n.r. dacă se teme că ar putea pleca). Face parte din ea. Am un grup în care cred şi ştiu că poate să răspundă bine. Am încredere în potenţialul echipei naţionale şi eu sunt pregătit oricând pentru orice. Ştiu unde am venit, mi-am asumat şi nu o să mă vedeţi că dau înapoi niciodată!„, a precizat Edi Iordănescu.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru România, în următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și