Închide meniul

Cea mai dură reacţie, după ultimul meci al României înainte de EURO 2024: „E ruşinos!” Florinel Coman, criticat

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 12:34

Reclamă
Cea mai dură reacţie, după ultimul meci al României înainte de EURO 2024: „E ruşinos! Florinel Coman, criticat

Cea mai dură reacţie, după ultimul meci al României înainte de EURO 2024

Florinel Coman, în timpul unui meci la naţională/ Hepta

Cea mai dură reacţie, după ultimul meci al României, a fost oferită de Gabi Balint. Fostul internaţional i-a făcut praf pe „tricolori” pentru rezultatul înregistrat, 0-0 cu Liechtenstein, criticându-l şi pe Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a remizat ruşinos cu Liechtenstein, scor 0-0, în ultimul meci disputat înainte de EURO 2024. Partda a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cea mai dură reacţie, după ultimul meci al României înainte de EURO 2024

Gabi Balint nu s-a ferit de cuvinte şi a criticat jocul naţionalei, pentru faptul că „tricolorii” nu au reuşit să marcheze în poarta celor de la Liechtenstein, echipă clasată pe ultimele locuri în clasamentul FIFA.

Fostul internaţional a transmis că nu are nicio speranţă la EURO 2024, în ceea ce priveşte rezultatele naţionalei. Balint l-a criticat şi pe Florinel Coman, pentru faptul că acesta a evoluat sub nivelul pe care îl arată la echipa de club.

„Au fost niște ocazii pe care le-am tratat ca niște amatori. Au abuzat de centrări, aiurea. Puteam să încerce niște combinații. M-a surprins că n-am fost în stare să driblăm un adversar. Totuși, erau adversari… Hai să nu le zicem amatori, dar… Adversari cu valoare modestă și să nu poți să-i depășești. Așteptam mai mult de la toți.

Reclamă
Reclamă 4

Coman a jucat, dar n-a reușit mai nimic, e prea puțin pentru echipa națională. Când o să dea un randament ca la echipa de club? Chiar nu putem să dăm un gol cu Liechtenstein? E rușinos, într-adevăr, dar ne gândim la meciurile de la Europene. Acolo vom fi dominați, poate vom reuși să ieșim pe contraatac și să marcăm din puținele ocazii. Nu-ți dă nicio speranță, nu mai am așteptări, merg la ce o fi”, a declarat Gabi Balint, conform digisport.ro.

„Cine se crede? Nostradamus?” Ionel Ganea, atac total la adresa lui Edi Iordănescu!

Ionel Ganea a lansat un atac total la adresa lui Edi Iordănescu! Fostul internațional a vorbit despre prestația tricolorilor din partida de pe stadionul „Steaua”, dar și despre selecționerul Edi Iordănescu.

„Rezultatul cu Liechtenstein a fost ruşinos. Dar poate e ceva pozitiv, poate vom învăţa ceva din asta. Atacanţii noştri au dezamăgit. Când nu ai realizări, ca atacant, e foarte grav. Un gol, o pasă decisivă, o acţiune bună… toate astea au lipsit. Eu l-aş fi luat şi pe Mitriţă la naţională, mie îmi place copilul. Are formă bună, are sclipiri, ştie să dea şi o pasă.

Reclamă

Mi se pare că în ziua de azi li se ia din personalitate jucătorilor. Nu mai vezi un dribling, nu mai vezi o pasă asumată. Îmi aduc aminte, când jucam eu, făceam tot ce puteam până ieşeau lucrurile cum trebuie.

Dennis Man şi Drăguş ar fi oamenii noştri cei mai importanţi din atac. Nu ştiu dacă Louis Munteanu e peste ei. Edi Iordănescu nu avea voie să spună ce a zis, că la European nu vom avea mai mult de 2-3 ocazii într-un meci. Cine se crede el, Nostradamus? Nu ai voie să spui aşa ceva, jucătorii te aud!”, a spus Ionel Ganea, citat de sportpesurse.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și