Închide meniul

„Cine se crede? Nostradamus?” Ionel Ganea, atac total la adresa lui Edi Iordănescu! A răbufnit după România – Liechtenstein 0-0

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 11:40

Reclamă
„Cine se crede? Nostradamus? Ionel Ganea, atac total la adresa lui Edi Iordănescu! A răbufnit după România – Liechtenstein 0-0

Ionel Ganea, atac total la adresa lui Edi Iordănescu!

Hepta

Ionel Ganea a lansat un atac total la adresa lui Edi Iordănescu! Fostul internațional a vorbit despre prestația tricolorilor din partida de pe stadionul „Steaua”, dar și despre selecționerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Liechtenstein a fost ultimul test al tricolorilor înainte de Campionatul European din Germania. Partida, încheiată cu scorul de 0-0, s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ionel Ganea, atac total la adresa lui Edi Iordănescu!

După meci, Ganea a spus că rezultatul înregistrat în fața naționalei din Principat este rușinos. Totuși, fostul internațional crede că jucătorii primei reprezentative ar putea avea ceva de învățat de la acest meci.

De asemenea, Ionel Ganea l-a atacat pe Edi Iordănescu, din cauza unei declarații date de selecționer.

„Rezultatul cu Liechtenstein a fost ruşinos. Dar poate e ceva pozitiv, poate vom învăţa ceva din asta. Atacanţii noştri au dezamăgit. Când nu ai realizări, ca atacant, e foarte grav. Un gol, o pasă decisivă, o acţiune bună… toate astea au lipsit. Eu l-aş fi luat şi pe Mitriţă la naţională, mie îmi place copilul. Are formă bună, are sclipiri, ştie să dea şi o pasă.

Reclamă
Reclamă 4

Mi se pare că în ziua de azi li se ia din personalitate jucătorilor. Nu mai vezi un dribling, nu mai vezi o pasă asumată. Îmi aduc aminte, când jucam eu, făceam tot ce puteam până ieşeau lucrurile cum trebuie.

Dennis Man şi Drăguş ar fi oamenii noştri cei mai importanţi din atac. Nu ştiu dacă Louis Munteanu e peste ei. Edi Iordănescu nu avea voie să spună ce a zis, că la European nu vom avea mai mult de 2-3 ocazii într-un meci. Cine se crede el, Nostradamus? Nu ai voie să spui aşa ceva, jucătorii te aud!”, a spus Ionel Ganea, citat de sportpesurse.ro.

Selecționerul l-a enervat la culme pe Ionel Ganea atunci când a spus că echipa națională nu va avea prea multe ocazii la EURO 2024.

Reclamă

„La European, mai mult de 2-3 ocazii nu vom avea. Dacă nu vom găsi eficienţă în faţa porţii, va fi greu să scoatem puncte”, a spus Edi Iordănescu.

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO!

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionerul a avut un mesaj pentru toţi susţinătorii echipei naţionale. Totodată, Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj special lui Răzvan Sava şi lui Constantin „Dina” Grameni, care nu au prins lotul final pentru EURO 2024.

„Le mulțumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava și Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile și care au acceptat să renunțe din puținele zile de vacanță pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024. Dar sunt convins că această șansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câștige evidențiindu-se așa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integrați în familia echipei naționale, în urma acestei acțiuni.

Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiți alături de România până la final, vom da totul până la final!”, a transmis selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, citat de frf.ro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39 23 iun.

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38 23 iun.

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și