Închide meniul

„Cel mai important meci!” Presa din Kosovo, mesaj ferm înaintea duelului cu România

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 16:50

Reclamă
„Cel mai important meci! Presa din Kosovo, mesaj ferm înaintea duelului cu România

"Cel mai important meci!" Presa din Kosovo, mesaj ferm înaintea duelului cu România

Duel în partida dintre România şi Kosovo/ Hepta

Presa din Kosovo a transmis un mesaj categoric, înaintea duelului cu România, duel care se va vedea marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Kosovarii ţintesc victoria pe Arena Naţională, notând faptul că duelul cu tricolorii lui Edi Iordănescu este cel mai important din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are nevoie de victorie în duelul cu Kosovo, după remiza cu Israel, scor 1-1. Tricolorii au nouă puncte, după cinci meciuri disputate, în timp ce Kosovo are cinci puncte.

„Cel mai important meci!” Presa din Kosovo, mesaj ferm înaintea duelului cu România

Presa din Kosovo a analizat pe larg duelul cu România. Jurnaliştii au notat faptul că echipa naţională condusă de Muriqi are mare nevoie de victorie, pentru a rămâne în cursa pentru calificarea, în premieră, la un Campionat European.

De asemenea, kosovarii au mai notat faptul că duelul de pe Arena Naţională, de marţi seara, va fi unul extrem de important, iar jucătorii lui Primoz Gliha sunt optimişti că vor obţine toate cele trei puncte la Bucureşti.

„Lotul echipei naționale din Kosovo a ajuns la București, unde se vor duela cu România în preliminariile pentru EURO 2024.

Reclamă

Vedat Muriqi și prietenii săi sunt optimiști că vor ieși cu capul sus din cel mai important meci din Grupa I.

Echipa națională a remizat recent acasă cu Elveția și rămâne în cursa pentru a obține o calificare istorică la EURO.

Deocamdată, sunt la cinci puncte în spatele României, împotriva căreia vor trebui să câștige pentru a spori șansele la calificare”, au notat jurnaliştii kosovari de la gazetaexpress.com.

Reclamă 4 / 0/3

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Iordănescu Jr anunţă că rezultatele echipei naţionale sunt o reflexie a celor înregistrate de echipele de club din România, care nu au reuşit să obţină nicio calificare în grupele UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și