Închide meniul

Cine crede Helmut Duckadam că va fi titularul postului de portar la EURO 2024: „Edi va merge pe experiența și valoarea lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 17:53

Reclamă
Cine crede Helmut Duckadam că va fi titularul postului de portar la EURO 2024: „Edi va merge pe experiența și valoarea lui

Cine crede Helmut Duckadam că va fi titularul postului de portar la EURO 2024

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

„Eroul de la Sevilla” a făcut o declaraţie-surpriză despre portarul României de la turneul final din Germania. Iată cine crede Helmut Duckadam că va fi titularul postului de portar la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam crede că, în cazul în care Horaţiu Moldovan nu va apăra deloc la Atletico Madrid până la EURO 2024, titular va fi Florin Niţă.

Cine crede Helmut Duckadam că va fi titularul postului de portar la EURO 2024

Nu există cineva bătut în cuie. Cred că dacă Moldovan nu va juca deloc, atunci Edi va merge pe experiența și valoarea lui Niță. Cei doi portari sunt siguri de EURO, dacă nu se va întâmpla o accidentare, Doamne ferește.

Pentru locul trei se vor bate Târnovanu și Aioani, dar dacă Târnovanu va apăra cum a apărat cu Farul, cu siguranță șansele lui sunt foarte mari”, a declarat Helmut Duckadam pentru fanatik.ro.

„N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0!” Horaţiu Moldovan a tras concluziile, după Columbia – România 3-2

Horaţiu Moldovan a făcut declaraţii după ce Columbia a învins-o pe România cu scorul de 3-2. Portarul lui Atletico Madrid a tras concluziile după eşecul suferit de „tricolori”, în faţa sud-americanilor. El a spus că echipa naţională s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Reclamă

Duelul dintre Columbia şi România a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Jhon Cordoba, Jhon Arias şi Yaser Asprilla au punctat pentru sud-americani, în timp ce Ianis Hagi a marcat unicul gol al „tricolorilor”.

Horaţiu Moldovan a revenit în poarta României, după ce la duelul cu Irlanda de Nord a fost titular Florin Niţă. Portarul a bifat primul meci ca titular pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei la care evoluează, Atletico Madrid. Acesta a transmis că îşi aşteaptă şansa şi pentru a apăra poarta madrilenilor.

Moldovan a mai transmis că duelul cu Columbia a fost un test reuşit, înainte de EURO 2024, mărturisind că toate partidele din Germania vor fi extrem de dificile. Acesta a mai punctat că România avea nevoie să-şi măsoare forţele cu adversari tari înainte de Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club, am nevoie de minute”

M-am simţit bine, ştim cu toţii, e un stadion extraordinar. Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club, am nevoie de minute. Merg şi muncesc cât de mult pot şi să-mi aştept şansa.

Cred că a fost o partidă foarte bună, cu un adversar foarte puternic. I-au băut pe Spania acum trei zile, Spania, una dintre cele mai bune naţionale din lume. Au jucători de calitate, ai văzut că atunci când pun piciorul pe minge… sunt sud-americani, au calitate foarte bună, mai ales James şi Diaz. Ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor, am început puţin timoraţi, s-a făcut 2-0, dar după am făcut o partidă destul de bună.

N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0, nu ne ajută cu nimic. Trebuie să jucăm cu adversari puternici, la EURO nu ne aşteaptă nimeni, vom întâlni adversari puternici şi se joacă pe puncte.

Normal că simt o presiune, e normal să ne ceară să jucăm la echipele de club”

Normal că simt o presiune, e normal să ne ceară să jucăm la echipele de club, pentru că asta e cel mai important. Eu, după cum ştiţi, am un portar foarte bun, poate cel mai bun din lume, în faţa mea. Sper să-mi vină şansa şi să profit de ea.

(N.r. Despre Griezmann şi Depay, coechipierii de la Atletico Madrid) Sunt super băieţi şi super fotbalişti, mă ajută acest lucru, mă antrenez cu cei mai buni din lume.

Eu am spus-o de la început, am văzut-o pe Ucraina cea mai bună echipă dintre cele patru, au jucători la nivel înalt. Va fi un meci dificil, la fel ca celelalte, şi cu Belgia şi Slovacia”, a declarat Horaţiu Moldovan, pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și