Închide meniul
VIDEO & FOTO

Cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo

Publicat: 12 septembrie 2023, 23:00 / Actualizat: 13 septembrie 2023, 2:09

Reclamă
Cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo

Cine este "Gogoaşă", ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România - Kosovo

Fanii români, în timpul meciului România - Kosovo/ Antena 1

S-a aflat cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo. Andrei Preda, pe numele său real, este liderul galeriei celor de la FC U Craiova 1948, şi a mai fost protagonistul a doua incidente, în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă în minutul 18, ca urmare a mesajelor afişate de fanii „tricolorilor”. Duelul este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo

Suporterii români din peluza „Uniţi sub tricolor” au început să arunce cu torţe pe teren în minutul 18. Ulterior, aceştia au afişat mesaje împotriva statului Kosovo, şi au început să scandeze „Serbia, Serbia„.

Nicolae Stanciu şi jandarmii au mers să-i liniştească pe suporteri, iar în centrul fanilor „tricolori” se afla Andrei Preda. Cel supranumit „Gogoaşă” era extrem de nervos, şi a declarat că meciul de pe Arena Naţională nu ar fi trebuit să se joace.

„Gogoaşă” a fost implicat în alte două incidente în acest an. În martie, la meciul dintre Andorra şi România, Andrei Preda a fost în centrul scandalului din peluza „tricolorilor”. Acesta se pare că a declanşat bătaia din sectorul dedicat fanilor români.

Reclamă

De asemenea, acesta a mai fost implicat şi într-o bătaie din luna mai. Mai exact, fanii celor de la FC U Craiova 1948 şi ai celor de la Universitatea Craiova s-au aflat într-un scandal de proporţii într-un bar, înaintea partidei directe. „Gogoaşă” a fost şi atunci în centrul acţiunii.

Mesajul transmis de fanii români, înainte de România – Kosovo

„Gogoaşă” face parte din grupul de fani „Uniţi sub tricolor”, fani care au transmis înaintea meciului cu Kosovo că percep adversarul ca fiind unul fără legitimitate. Aceştia au transmis un mesaj categoric, cu privire la faptul că suporterii kosovari au huiduit imnul României în duelul tur, de la Priştina.

„După ce la meciul tur din Priștina, imnul nostru a fost huiduit îndelung de întregul stadion, iar suporterii români au fost ținta injuriilor continue și a jignirilor repetate ale suporterilor kosovari, o mare parte din fani fiind evacuați, arestați, agresați și amendați doar pentru că au afirmat un adevăr istoric subliniat și la nivel de stat, a venit vremea returului.

Reclamă 4 / 0/3

Rămânem coerenți în afirmarea realității și așa cum am subliniat la meciurile tur-retur cu Serbia din 2018, de la Belgrad și București, cât și la meciul tur din Priștina, percepem adversarul de azi ca unul fără legitimitate, desprins prin interese străine de țara mamă”, se arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook „Uniţi sub tricolor”.

România – Kosovo, întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de fanii români

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor.

În minutul 18 al partidei de pe Arena Naţională, fanii naţionalei României au început să arunce torţe pe teren. Arbitrul a luat imediat decizia de a întrerupe partida.

Suporterii „tricolorilor” au afişat mesaje împotriva statului Kosovo şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două ţări.

Mesajul cu conotaţie puternică pentru statul Kosovo a rămas afişat în peluza României, astfel că arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la tribune, după câteva minute de întrerupere.

Nicolae Stanciu a încercat să calmeze spiritile din peluza fanilor României, însă suporterii nu s-au liniştit. „Meciul acesta nu trebuia să aibă loc”, a fost mesajul pe care Stanciu l-a primit de la unul dintre fanii României. Şi în timpul intonării imnului statului Kosovo, suporterii au început să scandeze „Serbia, Serbia”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și