Închide meniul

Cine este Spania U21, adversara României în primul meci de la Campionatul European U21

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 14:19

Reclamă
Cine este Spania U21, adversara României în primul meci de la Campionatul European U21

Cine este Spania U21, adversara României în primul meci de la Campionatul European U21

Spania U21 / ProfiMedia

Cine este Spania U21, adversara României în primul meci de la Campionatul European U21. „Tricolorii” lui Emil Săndoi vor debuta la turneul final organizat de România şi Gerogia miercuri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe stadionul Steaua, de la ora 21:45, România U21 va întâlni Spania U21. La ultima ediţie a Campionatului European de Tineret, cea din 2021, Spania a ajuns până în semifinale. În total, spaniolii au cinci titluri europene la această categorie de vârstă.

Cine este Spania U21, adversara României în primul meci de la Campionatul European U21

Spania U21 a încheiat pe primul loc grupa de calificare la EURO U21, cu 8 victorii din 8 meciuri jucate şi cu golaveraj 37-8. Golgheterul în calificări a fost Abel Ruiz de la SC Braga, cu 7 goluri marcate.

Potrivit frf.ro, lotul ibericilor este cotat la 232,2 milioane de euro, iar cei mai bine cotaţi jucători sunt Oihan Sancet (Athletic Bilbao) şi Gabri Veiga (Celta Vigo), amândoi fiind cotaţi la 30 de milioane de euro.

Anul acesta, Spania U21 a disputat trei partide amicale. Ibericii au învins Elveţia (3-2) şi au remizat cu Franţa (0-0), în luna martie, după care au încheiat la egalitate şi partida cu Mexic U23 dinaintea Campionatului European U21, scor 1-1.

Reclamă

Lotul Spaniei:

Campionatul European U21 (21 iunie – 8 iulie)

Campionatul European U21 va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie, iar două orașe din România, București și Cluj-Napoca, se numără printre gazdele competiției.

La Bucureşti se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina şi Croaţia, plus un meci din sferturile competiţiei şi o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfăşura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franţa, Italia, Norvegia şi Elveţia şi, apoi, un sfert de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea şi Rapid-Giuleşti în Bucureşti şi pe Cluj Arena şi Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca.

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Ţările de Jos, Belgia şi Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală şi finala competiţiei.

România participă pentru a treia oară consecutiv la această competiţie şi, datorită performanţelor obţinute la ediţiile anterioare, s-a aflat la tragerea la sorţi în urna a doua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și