Închide meniul

Ciprian Marica a găsit soluţia ideală pentru Edi Iordănescu: „Așteptam de mult timp un atacant! Ne dă speranțe!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2022, 11:19

Ciprian Marica a găsit soluţia ideală pentru Edi Iordănescu: „Așteptam de mult timp un atacant! Ne dă speranțe!

Ciprian Marica, în sală

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica a găsit soluţia ideală pentru Edi Iordănescu. Fostul mare internaţional îl propune pe Louis Munteanu, „perla” lui Gică Hagi, la echipa naţională. În ultimul meci pentru Farul Constanaţ, tânărul fotbalist a reuşit o dublă de senzaţie cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda, confruntarea din UEFA Nations League, se vede live pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la de la ora 21:45. Confruntarea va avea loc pe 23 septembrie.

Ciprian Marica a găsit soluţia ideală pentru Edi Iordănescu

„Nu mă așteptam ca acești jucători, ajunși și ei la o vârstă… Să fim realiști, suntem o echipă mică pentru fotbalul românesc, uitându-mă la bugetul celeorlalte echipe. Încercăm să luăm jucători pe care-i prindem într-un moment dificil, buni, de echipa națională, cu bagheta magică a lui Gică Hagi să-i facem să joace. Nu mă aștaptam atât de repede să se întâmple lucrul ăsta, mă așteptam să dureze și să ajute echipa după etapa a 10-a.

Venirea acestui tânăr jucător surprinde pe toată lumea, că nu joacă niciun minut la Fiorentina. Mă refer aici la Louis Munteanu care reușește două goluri fantestice contra CFR-ului. Arată maturitatea. Uite, neavând șansa să-și demonstreze calitatea și valoarea la Fiorentina a privat și echipa națională. Este un jucător care ar fi putut să se remarce mult mai bine în campionatul românesc, și uite că iese la rampă. Așteptăm de mult un atacant, iar acest Louis Muteanu ne nă speranțe”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Louis Munteanu, avertisment pentru FCSB şi Universitatea Craiova după ce a răpus-o pe CFR Cluj

Louis Munteanu a lansat un avertisment pentru FCSB şi Universitatea Craiova după ce a răpus-o pe CFR Cluj. „Perla” lui Gică Hagi a reuşit o „dublă” de senzaţie, iar Farul Constanţa este noul lider din Liga 1.

Reclamă

Louis Munteanu a fost eroul „Regelui”, reușind o „dublă” fantastică. În urma victoriei răsunătoare din Gruia, constănţenii au urcat pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid.

„O victorie frumoasă, sunt fericit că am putut să îmi ajut echipa în repriza a doua. Sunt fericit pentru această victorie. Normal, am venit aici să demonstrez. Vreau să am cât mai multe meciuri şi evoluţii bune pentru a îmi ajuta echipa.

Normal că trebuie să ne gândim la titlu. Avem o echipă foarte bine. Suntem foarte fericiţi că am reuşit să întoarcem pe un teren greu”, a declarat Louis Munteanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu, transferat de Farul Constanţa de la Fiorentina

Munteanu a fost cumpărat de gruparea din Serie A în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi Fiorentina a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro.

Între timp, Louis a ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Fotbalistul cotat la 350.000 de euro revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare pentru a evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și