Închide meniul

Louis Munteanu, avertisment pentru FCSB şi Universitatea Craiova după ce a răpus-o pe CFR Cluj: „Ne gândim la titlu!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 21:07

Reclamă
Louis Munteanu, avertisment pentru FCSB şi Universitatea Craiova după ce a răpus-o pe CFR Cluj: „Ne gândim la titlu!

Louis Munteanu a fost dorit de Rapid, dar va ajunge la Farul Constanţa

Louis Munteanu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Louis Munteanu a lansat un avertisment pentru FCSB şi Universitatea Craiova după ce a răpus-o pe CFR Cluj. „Perla” lui Gică Hagi a reuşit o „dublă” de senzaţie, iar Farul Constanţa este noul lider din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost eroul „Regelui”, reușind o „dublă” fantastică. În urma victoriei răsunătoare din Gruia, constănţenii au urcat pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid.

Louis Munteanu, avertisment pentru FCSB şi Universitatea Craiova

„O victorie frumoasă, sunt fericit că am putut să îmi ajut echipa în repriza a doua. Sunt fericit pentru această victorie. Normal, am venit aici să demonstrez. Vreau să am cât mai multe meciuri şi evoluţii bune pentru a îmi ajuta echipa.

Normal că trebuie să ne gândim la titlu. Avem o echipă foarte bine. Suntem foarte fericiţi că am reuşit să întoarcem pe un teren greu”, a declarat Louis Munteanu, potrivit digisport.ro.

Louis Munteanu, transferat de Farul Constanţa

Munteanu a fost cumpărat de gruparea din Serie A în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi Fiorentina a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro.

Reclamă

Între timp, Louis a ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Fotbalistul cotat la 350.000 de euro revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare pentru a evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi.

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră până la finalul sezonului 2022-2023. Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Este dublu campion de juniori U19 al României și dublu căștigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide. A evoluat până acum la toate echipele naționale U16, U17, U18, U19, U20 și U21″, se arată într-un comunicat emis de Farul Constanţa.

Revoluţia de titlu a lui Gică Hagi

Până în acest moment, Gică Hagi a transferat 14 jucători. Printre aceştia se numără nume precum Denis Alibec sau Gabriel Torje.

Robert Ion (21 de ani, mijlocaș)
Ayrton Mboko (24 de ani, fundaș)
Romario Benzar (30 de ani, fundaș)
David Kiki (28 de ani, fundaș)
Mihai Popescu (29 de ani, fundaș)
Gabriel Torje (32 de ani, mijlocaș)
Kevin Doucoure (23 de ani, mijlocaș)
Vlad Morar (28 de ani, atacant)
Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș)
Denis Alibec (31 de ani, atacant)
Dragoș Nedelcu (25 de ani, mijlocaș)
Jeremy Corinus (25 de ani, mijlocaș)
Alex Buzbuchi (28 de ani, portar)
Louis Munteanu (20 de ani, mijlocaş)

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și