Închide meniul

Ciprian Marica a luat foc după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională: „E incredibil! N-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 22:36

Ciprian Marica a luat foc după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională: „E incredibil! N-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta!

Ciprian Marica, în sală

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Anunțul lui Mirel Rădoi l-a scos din minți pe Ciprian Marica. Fostul atacant al României îl critică pe selecționer, despre care spune că „și-a făcut mâna” pe banca României. Marica e de părere că Rădoi trebuie să stea și la baraj, în cazul în care România va termina pe locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a luat foc după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea

Hai să luăm exemplul unei naționale mai bine organizate. Când Germania a anunțat din timp că Low va pleca, a urmat o nenorocire! Cred că din această cheie ar putea fi condamnat Rădoi. Să nu uităm că el a venit, a ratat barajul cu Islanda, dar s-a spus că nu e obiectivul lui Euro 2020, era al lui Contra. Apoi, Mirel a trebuit să califice naționala la Mondial. Dar nici acum nu stă până la sfârșit. E incredibil!

Dacă iubești naționala, nu poți să lași România așa… Tu ți-ai făcut mâna pe banca României! Au fost momente când n-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta. Primul impact a fost unul dezastruos, pentru că n-avea experiență, venea de la tineret, și-acum, când se pare că ai pus echipa pe roate, ne lași cu fundul în baltă!”, a spus Ciprian Marica la digisport.ro.

Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională, a avut o primă reacție după ce selecționerul și-a anunțat plecarea de pe banca tricolorilor. Dică susține că, dacă i-ar fi fost frică, Rădoi era plecat de la națională încă de la înfrângerea cu Armenia din primăvară.

„Nu vreau să vorbesc despre Mirel. Dacă el are ceva de spus, el răspunde. Nu e ok să comentez. Eu aş vrea să spun că mi se termină contractul într-o lună de zile. Dacă nu mai avem contract, ce să facem? Nu vreau să comentez. Am avut nişte discuţii pe acolo, cu staff-ul, dar nu vreau să comentez decizia.

Reclamă

Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia. Am zis că rămânemn, pentru că ziceam că putem face rezultate. Eu am insistat să rămânem atunci. Mai avem două meciuri și contract o lună de zile. Nu vreau să comentez. Mai avem două jocuri, fac parte dintr-un staff. Când se va termina campania, putem vorbi mai deschis”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și