Închide meniul

Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21: „Eu nu înţeleg selecţia asta”

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 23:35

Reclamă
Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21: „Eu nu înţeleg selecţia asta

Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21

Ciprian Marica / ProfiMedia

Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21. Fostul atacant al naţionalei a fost nemulţumit de numărul de jucători de la Farul Constanţa convocaţi de Emil Săndoi la Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru turneul final de tineret organizat de România şi Georgia, selecţionerul naţionalei U21 i-a convocat de la campioana din Liga 1 pe Andrei Borza, Adrian Mazilu şi Louis Munteanu.

Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21: „Eu nu înţeleg selecţia asta”

România U21 a fost eliminată după doar două meciuri de la Campionatul European U21. „Tricolorii” mici au pierdut partidele cu Spania (0-3) şi Ucraina (0-1).

Ciprian Marica a declarat că nu înţelege selecţia lui Emil Săndoi pentru acest turneu final şi este de părere că selecţionerul ar fi trebuit să cheme mai mulţi jucători de la Farul Constanţa, campioana României:

„Păi dacă nu evoluează campionii… Eu nu înțeleg selecția asta. Mă refer aici la Mazilu… Dacă toată lumea zice că e cel mai bun, să nu-l văd în teren… La fel și Borza. Trebuie să jucăm cu fotbaliștii de la primele clasate. De ce îi mai chemi dacă nu îi folosești?

Reclamă

Nu cred că ne-am propus să jucam, ci să ne apărăm, să nu luăm gol, să jucăm la ‘ciupeală’. Chiar am auzit că s-a discutat să nu luăm gol cu Ucraina. Nu ai cum să ai această mentalitate.

În primul rând, vreau să înțeleg care sunt criteriile de selecție. Ar trebui să fie cei mai buni, nu? Ăștia știu ce înseamnă să joci la victorie. Tu mi-i ții pe bară și nu îi joci. A avut 7 minute la dispoziție (n.r. 19 minute a jucat Mazilu cu Spania), ce să demonstreze în 7 minute?

Vorbesc despre jucătorii noștri, nu vorbesc de alții. Mult prea puțin. Doi la mână, dacă nu propunem un joc în care să câștigăm… Eu nu pot să accept asta. Ține și de ce li se cere, care e tactica antrenorului”, a declarat Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după EURO 2023

Echipa naţională condusă de Emil Săndoi nu a avut nicio şansă la turneul final european, din acest an. „Tricolorii mici” au fost învinşi categoric de Spania U21, scor 3-0, în primul meci din grupă.

Ulterior, speranţele unei posibile calificări în sferturi s-au năruit complet, după ce România U21 a fost învinsă la limită de Ucrana U21, în al doilea meci din grupă, scor 0-1.

Astfel, după rezultatele înregistrate pe banca „tricolorilor mici”, lui Emil Săndoi nu i se va mai prelungi contractul pe banca naţionalei de tineret, contract care expiră la finalul EURO 2023.

Daniel Pancu ar urma să-i ia locul lui Săndoi. Pancu a făcut parte din staff-ul tehnic al lui Săndoi, la EURO 2023, şi a mai fost selecţioner la naţionala U20 a României.

Emil Săndoi îşi va încheia astfel un mandat de aproape un an pe banca naţionalei de tineret. Tehnicianul a fost instalat în funcţia de selecţioner în august 2022, după plecarea lui Florin Bratu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și