Închide meniul

Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu: „Nici nu vreau să-mi imaginez”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 11:01

Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu: „Nici nu vreau să-mi imaginez

Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci disputat de naționala României / Profimedia

  • Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu
  • România se va duela cu Bosnia, în ultimul meci din Liga Naţiunilor

Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu, după rezultatele dezamăgitoare din Liga Naţiunilor. România se va confrunta cu Bosnia în încercarea de a evita retrogradarea, meciul fiind în format live text, pe AS.ro, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu patru puncte obţinute după cinci runde. „Tricolorii” se pot clasa pe locul trei, în cazul în care înving Bosnia, iar Finlanda se încurcă în faţa celor din Muntenegru.

Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu

Ciprian Marica a analizat posibila demitere a lui Edi Iordănescu, şi a ajuns la concluzia că selecţionerul ar trebui să continue pe banca echipei naţionale.

Reclamă

Fostul internaţional român este de părere că Iordănescu jr. a început să-şi creeze o relaţia cu „tricolorii”, iar înlocuirea sa ar reprezenta un nou început pentru România.

„Dacă stau să mă uit în spate, în mandatul lui Mirel Rădoi, ai fi zis să plece și el rapid, dar uite că în final înțelesese cum stau lucrurile și parcă jucam altceva. Acum nici nu vreau să-mi imaginez, să o luăm iar de la capăt, să căutăm alt selecționer, să-l dăm afară pe Edi Iordănescu, care începe și el să înțeleagă jucătorii, să-i simtă.

Reclamă

Iar să-l vedem pe Răzvan Burleanu care bate pe la ușile antrenorilor – nu contează care sunt ei – că pot, că nu pot, doar pentru a face act de prezență, să te duci pe acolo și să te rogi de ei…

Eu aș merge pe continuitate și nu m-aș grăbi să-l demit pe Edi Iordănescu, cu toate că alegerea lui a fost legată de această clauză. Dacă nu, ar fi fost Boloni acolo. Ei acum zic: ‘Aia, e nu ți-ai îndeplinit obiectivul, dar merg cu tine mai departe’.

E o situație ingrată și ciudată. Nu aș vrea să-l schimbe. Pe de altă parte, corect ar fi să-l schimbe. Nici nu știu cum ar fi mai bine. Cine are de suferit? Echipa națională”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România – Bosnia

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România – Bosnia, ultimul meci din actuala ediţie de Liga Naţiunilor. Fostul internaţional român este de părere că jucătorii nu mai trebuie schimbaţi de la meci la meci, ci mai degrabă, ar trebui să se opteze pentru formarea unui nucleu stabil.

„Eu nu sunt adeptul schimbărilor continue, dar am impresia că el prea filosofează uneori, am văzut și declarațiile de după meciul cu Finlanda. Ar trebui să transmită mesaje mai simple, mai clare.

Să aleagă și să păstreze un nucleu din șapte sau opt jucători care să evolueze mereu. Omogenitatea va fi zero dacă Edi sau un alt selecționer mai continuă așa, să schimbe lotul încontinuu. Nu poți să creezi o echipă dacă tu înlocuiești întruna jucătorii!”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”