Închide meniul

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România – Bosnia: „Nu poţi să creezi o echipă aşa”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 10:11

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România – Bosnia: „Nu poţi să creezi o echipă aşa

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România - Bosnia

Jucătorii României, în timpul unui antrenament/ FRF.ro

  • Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională
  • România se va lupta cu Bosnia, în ultimul meci din Liga Naţiunilor

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România – Bosnia, ultimul meci din actuala ediţie de Liga Naţiunilor. Fostul internaţional român este de părere că jucătorii nu mai trebuie schimbaţi de la meci la meci, ci mai degrabă, ar trebui să se opteze pentru formarea unui nucleu stabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc din grupa de Liga Naţiunilor, cu patru puncte obţinute după cinci meciuri. „Tricolorii” speră la o victorie în partida cu Bosnia, pentru a evita dezamăgirea unei retrogradări.

Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională

Dorinel Munteanu este de părere că Edi Iordănescu ar putea continua pe banca echipei naţionale, chiar şi după România – Bosnia. Condiţia este ca selecţionerul să-şi schimbe modul în care abordează partidele, fără a mai înlocui mulţi „tricolori” din primul 11. Cel mai selecţionat jucător din istoria României susţine că mesajul selecţionerului ar trebui să fie mai clar, fără filosofii.

Reclamă

„Eu nu sunt adeptul schimbărilor continue, dar am impresia că el prea filosofează uneori, am văzut și declarațiile de după meciul cu Finlanda. Ar trebui să transmită mesaje mai simple, mai clare.

Să aleagă și să păstreze un nucleu din șapte sau opt jucători care să evolueze mereu. Omogenitatea va fi zero dacă Edi sau un alt selecționer mai continuă așa, să schimbe lotul încontinuu. Nu poți să creezi o echipă dacă tu înlocuiești întruna jucătorii!”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

Reclamă

România riscă să retrogradeze în Liga C, dacă va termina grupa pe ultimul loc. Cu o victorie în faţa Bosniei, „tricolorii” speră la clasarea pe locul al treilea, pentru acest fapt fiind nevoie ca Finlanda să se încurce cu Muntenegru.

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu. „Kaiserul” susţine că printre tricolori nu se află un golgheter care să facă diferenţa.

George Puşcaş este cel mai bun marcator din lotul lui Iordănescu, cu 8 reuşite în 31 de meciuri. Dennis Man este un alt important om de atac, cu 4 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

„E greu să obții rezultate bune dacă nu ai măcar un marcator bun și constant. Poate să fie un vârf, o extremă, un mijlocaș, chiar și un fundaș cu apetit pentru gol. Noi nu avem așa ceva, toți jucătorii noștri înscriu rar

Am luat fiecare jucător în parte și am văzut că au cu toții foarte puține goluri. În formula de start din partida cu Finlanda erau golgheteri cu două goluri, cu patru goluri. Foarte puține”, a spus Lupescu, la Digi Sport.

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia. Fostul internaţional român e de părere că Edi Iordănescu va pleca de la naţională dacă va termina pe locul 4 în grupă.

„Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla. Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine (n.r. – luni) se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte… Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua.

Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă acelaşi lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe. Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară.

Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe. Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi