Închide meniul

Ciprian Marica nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2024: „Să vedem ce a gândit Edi Iordănescu pentru acest meci”

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 14:22

Reclamă
Ciprian Marica nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2024: „Să vedem ce a gândit Edi Iordănescu pentru acest meci

Ciprian Marica nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Hepta

Ciprian Marica nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2024. „Tricolorii” se pregătesc pentru ultimele două meciuri din aceste preliminarii, cu Israel şi Elveţia. Meciul cu Elveţia va avea loc pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant cu 25 de goluri marcate în tricoul naţionalei României a prefaţat meciul cu Israel, echipă care vine după alte două meciuri disputate în ultimele zile.

Ciprian Marica nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2024

Ciprian Marica, fost jucător care a participat cu România la un turneu final, are mare încredere că „tricolorii” vor obţine calificarea după meciul cu Israel. Fostul atacant crede că jucătorii români trebuie să îi surprindă pe jucătorii israelieni şi să profite de forţele proaspete pentru a obţine calificarea:

„Eu cred că avem toate atuurile, toate premisele. Suntem echipa cu moral bun, pe primul loc. Venim odihniți cu forțe proaspete, acum trebuie să îi și surprindem cu o tactică bună. Să vedem ce a gândit Edi Iordănescu pentru acest meci și cred că nu avem de ce să nu mergem mai departe.

Aș putea spune că suntem favoriți. Este al treilea meci al israelienilor. Atunci când avem mai multe șanse și nu ne simțim cu cuțitul la os, tindem să nu tratăm partida așa serios, istoric vorbind. Acum, sigur, toți își doresc să ajungem la Campionatul European.

Reclamă

Sigur, cred că toți își doresc să meargă la Campionatul European. Își dau seama cât de important este pentru fiecare în parte. Toți se gândesc la națională, dar se gândesc și individual, la fiecare dintre ei.

Atunci ar fi o oportunitate fantastică. În primul rând, să participi și să fii calificat acolo. O performanță de care te poți mândri, cu alți ochi asupra ta, alte șanse. Trebuie să fii conștient de ele. Din acest punct de vedere, jucătorii ar trebui să demonstreze că pot da totul pe teren”, a declarat Ciprian Marica, potrivit fantaik.ro.

Ianis Hagi, anunțat titular în Israel – România! Dezvăluiri din interiorul echipei naționale

Ianis Hagi a fost anunțat titular în Israel – România! Selecționerul echipei naționale, Edi Iordănescu, ar urma să se bazeze pe serviciile mijlocașului încă din primul minut al partidei cu Ungaria.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, jucătorul celor de la Alaves va fi titular în partida cu Israel, care ar putea fi decisivă pentru calificarea României la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

„Edi a purtat mai multe discuții cu Ianis Hagi, e convins că poate ajuta enorm România în această partidă, rămâne de văzut însă dacă va fi utilizat în bandă sau în spatele atacantului ori chiar atacanților! S-a discutat și lucrat pe mai multe sisteme de joc, e posibil să vedem un 4-3-3 sau un 4-2-3-1, ba chiar și variante ale acestora, cu Ianis în teren”, ar fi spus o persoană din anturajul echipei naționale, anunță sursa citată anterior.

După ce a fost împrumutat în La Liga de către scoțienii de la Rangers, mijlocașul a avut evoluții din ce în ce mai bune în tricoul primei reprezentative. A jucat 70 de minute în partida cu Kosovo (2-0), 30 de minute în meciul cu Belarus (0-0) și a fost desemnat omul meciului în duelul cu Andorra (4-0), după ce a reușit să marcheze și să ofere o pasă decisivă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și