Închide meniul

Ianis Hagi, anunțat titular în Israel – România! Dezvăluiri din interiorul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 23:10

Reclamă
Ianis Hagi, anunțat titular în Israel – România! Dezvăluiri din interiorul echipei naționale

Ianis Hagi, anunțat titular în Israel - România!

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru echipa națională / Profimedia

Ianis Hagi a fost anunțat titular în Israel – România! Selecționerul echipei naționale, Edi Iordănescu, ar urma să se bazeze pe serviciile mijlocașului încă din primul minut al partidei cu Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Israel și România este programat pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Mai apoi, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Ianis Hagi, anunțat titular în Israel – România! Fiul „Regelui”, printre favoriții lui Edi Iordănescu

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, jucătorul celor de la Alaves va fi titular în partida cu Israel, care ar putea fi decisivă pentru calificarea României la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

„Edi a purtat mai multe discuții cu Ianis Hagi, e convins că poate ajuta enorm România în această partidă, rămâne de văzut însă dacă va fi utilizat în bandă sau în spatele atacantului ori chiar atacanților! S-a discutat și lucrat pe mai multe sisteme de joc, e posibil să vedem un 4-3-3 sau un 4-2-3-1, ba chiar și variante ale acestora, cu Ianis în teren”, ar fi spus o persoană din anturajul echipei naționale, anunță sursa citată anterior.

După ce a fost împrumutat în La Liga de către scoțienii de la Rangers, mijlocașul a avut evoluții din ce în ce mai bune în tricoul primei reprezentative. A jucat 70 de minute în partida cu Kosovo (2-0), 30 de minute în meciul cu Belarus (0-0) și a fost desemnat omul meciului în duelul cu Andorra (4-0), după ce a reușit să marcheze și să ofere o pasă decisivă.

Reclamă

În momentul de față, Ianis Hagi, ajuns la 25 de ani, este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Helmut Duckadam, precaut înainte de meciurile echipei naționale. Mesajul fostului portar

Helmut Duckadam a dezvăluit faptul că se teme de posibilele emoții pe care elevii lui Edi Iordănescu le vor avea, în partidele cu Israel și Elveția. Totuși, „Eroul de la Sevilla” este de părere că România nu va rata calificarea la Campionatul European din 2024.

„Eu nu sunt îngrijorat. Eu simt emoții, nu am mai simțit de ani de zile, dar acum simt, îmi doresc foarte mult ca echipa națională să se califice. Problema e în felul următor. Antrenorul poate să vină și să spună ce vrea el, fiecare jucător este deja concentrat la ce se va întâmpla.

Reclamă 4 / 0/3

Apare și în ziar, toți spun că nu citesc ziarele, site-urile, în ce grupă am putea ajunge, cum se împart cele zece milioane, la ei merg rotițele astea. Ce mă îngrijorează pe mine este cum vom gestiona rezultatul, indiferent de rezultat, că va fi 0-0, că va fi 1-0 la un moment dat. Aici e marea problemă.

Antrenorul îți spune stilul de joc, ce să faci în teren, dar tu trebuie să pui în aplicare treaba asta. Mă tem ca emoțiile să nu fie prea mari pentru noi, presiunea, miza să nu fie prea mare, pentru că niciun jucător nu a mai fost la un campionat european. Pentru ei ar fi ceva fantastic”, a spus Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și