Închide meniul

Ciprian Marica nu vede cu ochi buni viitorul naţionalei României: „Ne mănâncă ăștia din toate punctele de vedere”

Alex Masgras Publicat: 11 septembrie 2023, 22:27

Reclamă
Ciprian Marica nu vede cu ochi buni viitorul naţionalei României: „Ne mănâncă ăștia din toate punctele de vedere

Ciprian Marica nu vede cu ochi buni viitorul naţionalei României

Jucătorii naţionalei României, după meciul cu Israel / Profimedia

Ciprian Marica nu vede cu ochi buni viitorul naţionalei României. Fostul internaţional, în prezent acţionar la Farul Constanţa, a vorbit despre rezultatul de egalitate înregistrat de „tricolori” în meciul cu Israel, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa lui Edi Iordănescu urmează duelul de pe Arena Naţională cu Kosovo. România – Kosovo se joacă marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ciprian Marica nu vede cu ochi buni viitorul naţionalei României

Ciprian Marica a fost dezamăgit de prestaţia naţionalei României din meciul cu Israel. Fostul internaţional a avut un discurs dur la adresa „tricolorilor” şi crede că marea problemă a românilor, atât la echipa naţională, cât şi la echipa de club, este legată de partea fizică. De asemenea, Marica nu vede cu ochi buni viitorul naţionalei României după ultimele prestaţii:

„Suntem dezamăgiți cu toții după partida slabă făcută cu Israel, n-am avut nicio idee de joc și am simțit pe pielea noastră că… am încercat, am avut inițiativă, după care am sezizat că adversarul e mai bun ca noi și am făcut pasul în spate. N-am mai avut suflu, forță să ieșim de acolo. Am fost depășiți la toate nivelele și cred că jucătorii noștri au rămas datori. Au șansa să demonstreze că a fost doar o seară proastă.

Vârfului de atac i se permite să piardă mingea, e departe de poartă. Eu nu cred că despre el ar trebui să vorbim, cred că marea noastră problemă este în continuare cea fizică, acolo unde nu reușim, avem această identitate că aveam posesie, că suntem tehnici… da, dar nu se mai joacă tehnic. E o posesie diferită, azi nu înțelegem foarte clar că dacă din punct de vedere fizic nu rezistăm și nu putem să ducem 90 de minute…

Reclamă

Asta cred că e cea mai mare problemă a fotbalului românesc, se întâmplă și la echipele de club. Nu ducem fizic, fizic ne mănâncă ăștia din toate punctele de vedere. Și la duelul unu contra unu, și mai ales tehnici. Unde suntem tehnici? Încercăm ce vedem pe afară, pe la Guardiola, să jucăm cu mingea jos de la portar. Păi noi nu vedem că nu putem? Dacă nu poți, ce tot încerci? Ăia pot, dar ăia au și calitate.

Tu dacă n-ai calitate, încearcă să dezvolți altceva. Cărăm mingea aia la nesfărșit, o ținem, avem speranțe că noi suntem tehnici, noi putem. Mă refer la Stanciu care o cară la mijlocul terenului, cu capul în pământ și nu se uită. Intră Olaru, același lucru. Când fotbalul e atât de simplu… dai și pleci! Sunt probleme mari din toate punctele de vedere și nu văd cu ochi bun viitorul echipei naționale și al fotbalului românesc”, a declarat Ciprian Marica, la digisport.ro.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariilor pentru EURO 2024

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și