Închide meniul

România – Israel | Oscar Gloukh a restabilit egalitatea pe Arena Naţională! Şut perfect al tânărului de 19 ani

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 23:15

Reclamă
România – Israel | Oscar Gloukh a restabilit egalitatea pe Arena Naţională! Şut perfect al tânărului de 19 ani

România - Israel | Oscar Gloukh a restabilit egalitatea pe Arena Naţională

Oscar Gloukh sărbătoreşte alături de coechipieri golul din România - Israel / Profimedia

România – Israel | Oscar Gloukh a restabilit egalitatea pe Arena Naţională! Mijlocaşul de 19 ani al celor de la Red Bull Salzburg a înscris în minutul 53.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a deschis scorul în meciul României cu Israel din preliminariile EURO 2024, dar avantajul „tricolorilor” a ţinut până în minutul 53.

România – Israel | Oscar Gloukh a restabilit egalitatea pe Arena Naţională! Şut perfect al tânărului de 19 ani

Oscar Gloukh a marcat în minutul 53 al meciului de pe Arena Naţională. În vârstă de 19 ani, mijlocaşul celor de la Red Bull Salzburg l-a învins pe Horaţiu Moldovan cu un şut puternic, de la marginea careului, la colţul lung.

Cotat la 10 milioane de euro, Gloukh a ajuns la Salzburg la începutul acestui an, atunci când austriecii au plătit 7 milioane de euro pentru transferul său de la Macabbi Tel Aviv.

La echipa naţională de seniori a Israelului, Gloukh a debutat în noiembrie 2022, într-un meci amical cu Zambia. Cu acest meci, el are şapte selecţii la echipa naţională a Israelului, iar golul cu România a fost al treilea înscris de tânărul de 19 ani. El a mai înscris într-un meci amical cu Cipru şi în meciul cu Belarus din preliminariile EURO 2024.

Reclamă

România – Israel | Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională

România a deschis scorul în meciul de pe Arena Naţională cu Israel din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. După un început de meci în care oaspeţii au avut mai mult posesia, jucătorii lui Edi Iordănescu au deschis scorul.

Denis Alibec a marcat în golul 27 al partidei cu Israel, după o gafă a portarului Glazer. România a plecat pe contraatac prin Florinel Coman, care i-a pasat foarte bine lui Denis Alibec la marginea careului. Fostul atacant al campioanei a întors la Nicolae Stanciu, care a şutat din afara careului.

Şutul căpitanului României a prins pământul în faţa lui Glazer, care nu a putut controla balonul. Acesta a respins în faţă, acolo unde Alibec a fost pe fază şi a trimis pe lângă el.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat la a 32-a convocare la naţionala României, Denis Alibec a marcat al patrulea gol în tricoul echipei naţionale. El a mai înscris până acum într-un meci amical cu Ucraina, în 2016, cu Austria, în Nations League, în 2020, şi cu Andorra, în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Echipele de start România – Israel

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 6. M. Marin, 18. R. Marin, 10. Nicolae Stanciu – 20. Coman, 7. Alibec, 23. Sorescu

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Screciu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Rus, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora

Israel: Glazer – Dasa, Vitor, Goldberd, R.Revivo – Dor Peretz, Lavi, Gloukh – Solomon, Turgeman, Kinda

Selecționer: Alon Hazan

Reclamă

Rezerve: Daniel Peretz, Gerafi, Davidzada, Yehezkel, Lemkin, Abu Fani, Haziza, M. Jaber, Weissman, Baribo, David

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing Vezi toate știrile
Citește și