Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, convins de Edi Iordănescu să revină la naționala României? Condiția pusă de portarul lui Milan

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 10:08

Ciprian Tătărușanu, convins de Edi Iordănescu să revină la naționala României? Condiția pusă de portarul lui Milan

Ciprian Tătărușanu, convins de Edi Iordănescu să revină la naționala României?

Profimedia Images

Ciprian Tătărușanu poate reveni la naționala României, chiar dacă și-a anunțat retragerea la finalul lui 2020. Antrenorul cu portarii al lui Edi Iordănescu a explicat care ar fi momentul care l-ar putea readuce pe jucătorul Milanului între buturile naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cum a spus și Edi, el a fost în Italia, a trecut pe la toți jucătorii. A trecut și pe la Tătărușanu, are ce informații să îi dea. Tătărușanu poate fi oricând un bun sfătuitor. Nu știu, poate fi oricând și la echipa națională pe viitor. Să fie ceva în staff, nu știu. E un tip atât de echilibrat și profesionist și poate fi orice.

Ciprian Tătărușanu poate reveni la naționala României

Când s-a retras ne-a surprins. A fost un șoc bineînțeles. A anunțat după meci. E un tip, când spune ceva, degeaba, nu îl mai întorci. E un tip de cuvânt. Așa a simțit, am respectat decizia lui.

A avut o discuție cu Edi, că a declarat și Edi treaba asta, și a spus că în caz excepțional, când nu mai exista nicio soluție, atunci ne poate întinde o mână de ajutor”, a spus Leo Toader la Playsport.

Anunțul lui Edi Iordănescu despre Tătărușanu

Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Ciprian Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat cel de-al 73-lea duel în tricoul selecționatei României.

Reclamă

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc. Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu.

A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la Tătă o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, cu o lună în urmă, despre Ciprian Tătărușanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu poate reveni la naționala României
  • Portarul lui AC Milan are 36 de ani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și